Μιλάει για τον πρόσφατο χωρισμό της και για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Απόστολο Ρουβά

Η Δανάη Μπάρκα παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Απόστολο Ρουβά.

Υπενθυμίζεται ότι η Δανάη Μπάρκα χώρισε με τον Πάνο Αδαμόπουλο πρόσφατα, μετά από 8 χρόνια σχέσης.

Τι είπε για τον χωρισμό της

Μιλώντας σχετικά με τον χωρισμό της είπε: «Προφανώς δεν μπορεί να είναι όλα ιδανικά σε έναν χωρισμό, ειδικά στην αρχή, αλλά πλέον έχει περάσει και καιρός. Παρέα δεν κάνουμε. Αλλά έχουμε μια καλή επικοινωνία για ό,τι χρειάζεται, έχουμε μαζί δύο σκυλιά που τα βλέπουμε και οι δύο. Πλέον το τοπίο είναι ξεκάθαρο μεταξύ μας, ύστερα από πέντε μήνες που, δεν θα σου κρύψω, τα είχαν όλα. Οι άνθρωποι που έχουμε αγαπήσει είναι ωραίο να ξέρουμε ότι είναι καλά. Και όταν μιλάμε για ανθρώπους νοήμονες, υπάρχει και επικοινωνία. Δεν λειτουργεί βέβαια πάντα έτσι, αλλά όταν συμβεί είναι ωραίο».

Είναι ζευγάρι με τον Απόστολο Ρουβά;

Έπειτα, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον Απόστολο Ρουβά, επειδή το τελευταίο διάστημα είναι αχώριστοι. «Δεν αιφνιδιάστηκα, αλλά με την προσωπική μου ζωή είμαι πάντα λίγο ντροπαλή, κι ας μη μου φαίνεται. Δεν θέλω να ακούγονται, δεν θέλω να γράφονται. Θέλω να γίνει με τον τρόπο που θα ήθελα εγώ. Όμως όταν μπαίνεις στον χορό, θα χορέψεις», είπε.

Σχολιάζοντας ξανά την πρώτη διάψευσή της για το ειδύλλιο με τον Απόστολο Ρουβά είπε: «Αυτό συνέβη πριν από οκτώ μήνες, όταν ήμουν ακόμα με τον Πάνο (σ.σ. Αδαμόπουλο). Είχε γραφτεί κάτι που δεν ίσχυε και το διέψευσα αμέσως γιατί έπρεπε να σεβαστώ έναν άνθρωπο που ήμουν μαζί του. Γενικά όμως δεν μιλώ για την προσωπική μου ζωή, δεν επιβεβαιώνω, δεν διαψεύδω αν είμαι ή δεν είμαι, αν είμαστε μόνο φίλοι ή αν συμβαίνει κάτι παραπάνω. Νομίζω πως επί της ουσίας δεν αφορά και κανέναν. Υπάρχουν προσωπικές εμπειρίες, μια δύσκολη ή μια ευτυχισμένη στιγμή, που είναι πιο άξιες λόγου για να τις μοιραστείς από μια σχέση που τη θέλουν σε σχέση».

Πηγή: parapolitika.gr