Αποκαλύψεις για την παιδική της ηλικία έκανε η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, τότε που δεν υπήρχαν social media, και οι συμμαθητές της στο δημοτικό νομίζαν τον Αλέξης Γεωργούλης είναι πατέρας της.

Μια ιδιαίτερη αποκάλυψη έκανε η Δανάη Μπάρκα
μέσα από την εκπομπή της «Πάμε Δανάη».

Η παρουσιάστρια του Μega, εξομολογήθηκε στους συνεργάτες της αλλά και τους τηλεθεατές πως, όταν ήταν πήγαινε στο σχολείο, οι συμμαθητές της πίστευαν ότι ο Αλέξης Γεωργούλης ήταν ο πατέρας της. Μάλιστα, εκείνη απολάμβανε την ιδιότητα της κόρης του γνωστού ηθοποιού, αφού εκείνο το χρονικό διάστημα πρωταγωνιστούσε με την μητέρα της στο γνωστό σίριαλ του Μega «Είσαι το ταίρι μου», και έτσι δεν αποκάλυπτε την πραγματική αλήθεια.

«Όταν πήγαινα σχολείο τα παιδιά νόμιζαν ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι ο μπαμπάς μου. Επειδή τότε δεν υπήρχαν τα social media δεν καταλαβαίναμε την απομυθοποίηση που συμβαίνει τώρα. Οπότε ό,τι βλέπαμε στην τηλεόραση θεωρούσαμε ότι ήταν αληθινό.

Ερχόντουσαν λοιπόν τα παιδάκια στο σχολείο και μου έλεγαν “τι όμορφος είναι ο μπαμπάς σου” και εγώ τους απαντούσα “ευχαριστώ“. Και κάθε ημέρα έφευγα από το σχολείο και έλεγα ότι με περιμένουν οι γονείς μου στο γύρισμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε στο σχετικό βίντεο που ακολουθεί όλα όσα είπε η Δανάη Μπάρκα:

Πηγή: parapolitika.gr