Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη σημερινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα, ήταν σήμερα, Σάββατο, καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, που μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό.

«Είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να την παίρνει σχεδόν πίσω, κάνοντας το ίδιο πράγμα;», τόνισε χαρακτηριστικά η Δανάη

Και συνέχισε: «Η έκθεση είναι ένα πολύ τρομακτικό πράγμα, ακόμα κι από τα social media… Στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν υπήρχε κόντρα, δεν τον γνωρίζω. Τοποθετήθηκα, όπως πάντα, για κάτι που μας αφορά. Και μετά το σχόλιό του, είπα ξανά μην δώσω συνέχεια. Στην αρχή σοκαρίστηκα και λέω είναι δυνατόν να ζητά κάποιος συγγνώμη και μετά να την παίρνει σχεδόν πίσω, κάνοντας το ίδιο πράγμα;» .

«Ένας άνθρωπος περνά τις φρίκες τους και τις φάσεις τους κι όλοι κάνουν λάθη, είναι ανθρώπινο… Δεν μιλήσαμε, δεν γνωριζόμαστε. Άντε ίσως στο J2US να είχαμε πει ένα γεια αλλά δεν έχουμε επικοινωνία κι ούτε ακολουθούσαμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια, προτιμώ να τελειώνουν τα πράγματα στο peak τους και να μην το κουράζουμε» κατέληξε η Δανάη Μπάρκα.

Πηγή: parapolitika.gr