Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα, που φέτος βλέπουμε και πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις περσινές της διακοπές.

Η Άνοιξη έχει έρθει και οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες των προηγούμενων ημερών έκαναν το σκηνικό να θυμίζει περισσότερο καλοκαίρι. Πολλοί ήταν μάλιστα εκείνοι που έσπευσαν να απολαύσουν μια βόλτα στη θάλασσα και μερικοί ακόμα πιο τολμηροί απόλαυσαν και μερικές βουτιές. Σίγουρα όμως όλοι, ανάμεσα σε αυτούς και η Δανάη Μπάρκα, αναπολήσαμε το καλοκαίρι και τα νησιά.

Η νεαρή ηθοποιός μάλιστα, που φέτος βλέπουμε και πρώτη φορά στον ρόλο της παρουσιάστριας θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από τις περσινές της διακοπές. Συγκεκριμένα, η Δανάη δημοσίευσε μια φωτογραφία από τη Σέριφο στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με μαγιό και έγραψε:

«Που θα θέλατε να ήσασταν τώρα;; Εγώ θα ήθελα να ήμουν στο νησί,με τους φίλους μου,με κλειστό κινητό,να είχαν ανοίξει τα μαγαζιά,να δούλευαν όλοι οι άνθρωποι,να ήμασταν όλοι υγιείς, ευτυχισμένοι και να μην σκέφτομαι τίποτα».

 

Πηγή: parapolitika.gr