Στο άρθρο της, η εφημερίδα αναφέρεται αναλυτικά στο χρονικό της υπόθεσης, ενώ παρουσιάζεται ρεπορτάζ από τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου την Τετάρτη

Ένα εκτενές ρεπορτάζ φιλοξενεί η βρετανική «Daily Mail» από τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της ΚαρολάινΣημειώνεται πως ο βρετανικός Τύπος, από την αρχή αυτής της συγκλονιστικής γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά, όπως είναι φυσικό, επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού το θύμα, η Καρολάιν, είναι Βρετανίδα.

Ειδικότερα, στο άρθρο της, η εφημερίδα αναφέρεται αναλυτικά στο χρονικό της υπόθεσης, ενώ παρουσιάζεται ρεπορτάζ από τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου την Τετάρτη.

Όπως αναφέρεται, ο δράστης της δολοφονίας «προσπάθησε να παρουσιάσει το θύμα ως αδίστακτη μάνα, επιρρεπή στον θυμό», ενώ, όπως ισχυρίστηκε, τη νύχτα του φόνου τού φώναξε «δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνετε και εσύ και το μωρό».

«Ο δράστης ζητά την επιείκεια των δικαστών, ισχυριζόμενος ότι έδρασε έτσι για να προστατεύσει την κόρη του» σημειώνεται, ενώ παρουσιάζεται αναλυτικό ρεπορτάζ από την πολύκροτη δίκη.

kmlnsz

 

Πηγή: parapolitika.gr