Στο τηλεφώνημα που υπεκλάπη φαίνεται να πρωταγωνιστεί μια γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία παροτρύνει τον σύζυγό της, που πολεμάει στην Ουκρανία, να κακομεταχειριστεί και να βασανίσει τα παιδιά εκεί, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Συνεχίζεται το ρωσικό σφυροκόπημα στα ουκρανικά εδάφη. Τη φρίκη του πολέμου αποτυπώνει μια ακόμη υποκλοπή  επικοινωνιών από τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, που ήρθε στο φως, αλλά -κυρίως- το μέγεθος της παραπληροφόρησης από την πλευρά της Μόσχας, που οδηγεί τους πολίτες σε ένα ανεξέλεγκτο και παράλογο μίσος εναντίον των Ουκρανών.

Συγκεκριμένα, στο τηλεφώνημα που υπεκλάπη φαίνεται να πρωταγωνιστεί μια γυναίκα από τη Ρωσία, η οποία παροτρύνει τον σύζυγό της, που πολεμάει στην Ουκρανία, να κακομεταχειριστεί και να βασανίσει τα παιδιά εκεί, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Ο 31χρονος Ρώσος στρατιώτης με τη σύζυγό του 

lkmsscskc

Η κλήση μεταξύ της 30χρονης Γιούλια Κοπίτοβα και του 31χρονου συζύγου της, Βλαντιμίρ Κοπίτοφ, διέρρευσε από τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες υποστηρίζουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα εργαζόταν ως υπάλληλος στο κλινικό νοσοκομείο Παίδων της περιφέρειας Σμολένσκ και πιστεύεται ότι είναι μητέρα ενός γιου.

Αναφερόμενη στα παιδιά της Ουκρανίας, είπε στον σύζυγό της: «Θα τους έκανα ναρκωτική ένεση και όταν “έπιανε”, θα τα κοιτούσα στα μάτια και θα έλεγα: “Πέθανε, υποφέρε”».

Η Κοπίτοβα συνέχισε περιγράφοντας ακόμα πιο φρικτές πράξεις. «Θα τους έκοβα τα γεννητικά όργανα, θα σκάλιζα αστέρια στην πλάτη τους, θα έκοβα μέρη ακόμη και του αυτιού τους κάθε μέρα, τα δάχτυλά τους, για να πονάνε πολύ».

Ο στρατιώτης Κοπίτοφ αρνήθηκε να συμμετέχει στο ξέσπασμα της συζύγου του λέγοντάς της «είναι παιδιά, Γιούλια…», με εκείνη να του απαντά: «Απλώς μισώ αυτούς τους Ουκρανούς, τους μισώ».

Οι Ρώσοι στρατιώτης αρνήθηκε ότι ήταν η φωνή του ίδιου και της συζύγου του

Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο θυμός της Ρωσίας ενδεχομένως να οφειλόταν στις αναφορές που υποστήριζαν ότι τα παιδιά της Ουκρανίας αρνήθηκαν να τιμήσουν την Ημέρα της Νίκης στις 9 Μαΐου, σε ανάμνηση του τέλους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη.

Η κλήση που έγινε νωρίτερα αυτό το μήνα υποκλάπηκε όταν ο στρατιώτης τηλεφώνησε στο σπίτι του από τη θέση που βρισκόταν με τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις κάπου κοντά στο Χάρκοβο της Ουκρανίας.

Από τα προφίλ που διατηρεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Ρώσος στρατιώτης δίνει ελάχιστες πληροφορίες για τον εαυτό του, λέγοντας μόνο ότι είναι «πραγματικά psycho, αλλά όχι ανήθικος» και προσδιορίζοντας την οικογενειακή του κατάσταση ως «παντρεμένος».

Ουκρανοί δημοσιογράφοι από το Radio Liberty είπαν ότι η σύζυγος του Ρώσου στρατιώτη από το χωριό Przhevalsky στην περιοχή Smolensk αρνήθηκε να μιλήσει, ενώ και ο ίδιος αρνήθηκε ότι επρόκειτο για τις δικές τους φωνές στην κλήση που υποκλάπηκε.

Πηγή: parapolitika.gr