Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα #MeToo, το πότε βρέθηκε κοντά στον γάμο, αλλά και την αγάπη της για το γυμνισμό.

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα συνάντησε τη Χρύσα Παππά, η οποία πρωταγωνιστεί στο “Σέρρα” στο θέατρο Πόλη, που κάνει πρεμιέρα στις 19 Νοεμβρίου. Η ηθοποιός μίλησε για το κίνημα #MeToo, το πότε βρέθηκε κοντά στον γάμο, αλλά και την αγάπη της για το γυμνισμό. 

«Μικρή ήμουν αγοροκόριτσο και μεγαλώνοντας κάπως μου απαγόρευσαν οι γονείς μου να παίζω με τα αγόρια. Μέχρι και δεύτερα – Τρίτη Λυκείου φορούσα φόρμες. Δεν ένιωθα καθόλου όμορφη μικρή. Θυμάμαι τις φίλες μου να μου λένε να πιστεύω στον εαυτό μου. Μια περίοδο στην Τρίτη γυμνασίου με πρώτη λυκείου είχα πάρει κρυφά από τους γονείς μου χάπια για να αδυνατίσω», αποκάλυψε η ίδια.

«Είμαι ημι-vegan. Οι vegan δεν τρώνε ούτε παράγωγα, ούτε φοράνε δερμάτινα ρούχα και παπούτσια. Εγώ προσπαθώ να τα αποφεύγω», εξήγησε στη συνέχεια η Χρύσα Παππά.

Σε ό,τι αφορά στο αν θα προχωρούσε σε κάποια αισθητική επέμβαση, η Χρύσα Παππά είπε ότι «Δε θέλω καθόλου να κάνω παρεμβατικά πράγματα. Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να έχει ρυτίδες ή να φαίνεται γερασμένη. Όταν δημοσιεύματα έγραφαν για εμένα για “στυλιστικό ατόπημα”, ήμουν με υπερκόπωση, κορτιζόνη και φόρεσα ό,τι πιο ζεστό υπήρχε. Προτιμώ να μη βάφομαι όσο περνούν τα χρόνια».

«Βγήκαν μετά το #MeTοο κάποιοι και είπαν ότι “δεν έγινε σε εμένα, γιατί ήμουν τσαμπουκάς”. Περιττή πληροφορία, γιατί να το πει αυτό κάποιος; Όλοι μας είμαστε και τσαμπουκαλήδες και πολλές φορές είμαστε και “κότες”», σχολίασε.

 

Πηγή: parapolitika.gr