Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Love It και στην Κατερίνα Νινιού, όπου μίλησε για τον ρόλο της αλλά και για τον σύντροφό της και κριτή του MasterChef.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Μόλις Χθες», όπου υποδύεται την κόρη του Απόστολου Γκλέτσου. Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο Love It και στην Κατερίνα Νινιού, όπου μίλησε για τον ρόλο της αλλά και για τον σύντροφό της και κριτή του MasterChef, Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

«Ε τι να πούμε για τον σεφ; Ο σεφ είναι ένας! Φυσικά και έρχεται να με δει στις πρεμιέρες μου. Με βλέπει στην τηλεόραση και μου λέει τη γνώμη του. Πολύ αντικειμενικά και με όμορφο τρόπο.

Γνωριστήκαμε μέσα από μια συζήτηση στο Instagram. Δεν θυμάμαι αν με προσέγγισε πρώτος εκείνος. Κάπως έγινε… Είναι πολύ ωραίος άντρας. Όχι δεν τον ζηλεύω. Ούτε αυτός με ζηλεύει. Στο πρώτο μας ραντεβού, βγήκαμε έξω.

Κάνει πολλά ωραία φαγητά, δεν έχω κάποιο αγαπημένο φαγητό. Μόνο για τα φρύδια μου διαβάζω αρνητικά σχόλια. Λένε πως είμαι σαν τον Δρακουμέλ» εξομολογήθηκε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Πηγή: parapolitika.gr