Ο Νόε ισχυρίζεται ότι απέδειξε των λόγων του το αληθές περνώντας από τεστ ανίχνευσης ψεύδους και υποστηρίζει ότι έχει κολλήσει στη «λάθος χρονιά».

Ο Νόε (Noah) πραγματοποιεί το διακαή πόθο εκατομμυρίων ανθρώπων στο κόσμο, ταξίδια στο χρόνο, και είναι γνωστός στο διαδίκτυο ως «Ταξιδιώτης του χρόνου από το 2030». Μιλώντας στη «Sun» υποστηρίζει ότι μπορεί να αποδείξει του λόγου το αληθές με μια… ακτινογραφία, η οποία δείχνει μια συσκευή που έχει εμφυτευτεί στο χέρι του και, όπως υποστηρίζει, είναι η «οπτική του απόδειξη» για το πώς μπορεί να «πηδάει» από μία διάσταση σε άλλη για τις «μυστικές αποστολές»! Ο αυτοαποκαλούμενος «ταξιδιώτης του χρόνου» εξηγεί ότι το gadget τοποθετήθηκε πριν ξεκινήσει να «γυρίζει πίσω στο χρόνο», όταν στρατολογήθηκε σε ένα άκρως απόρρητο πρόγραμμα και ξεκίνησε μια επιτυχημένη επαγγελματική καριέρα ως «ταξιδιώτης» πλήρους απασχόλησης, με έδρα το 2030.

Επιμένει δε να μιλά με κρυμμένο πρόσωπο, αλλοιωμένη φωνή και το ψευδώνυμο «Νόε», για να «κρυφτεί από δολοφόνους» που θέλουν να τον τιμωρήσουν επειδή αποκαλύπτει την «αλήθεια», όπως ότι το 2045 οι ΗΠΑ θα έχουν γυναίκα Πρόεδρο, την εγγονή του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Ο Νόε ισχυρίζεται ότι απέδειξε των λόγων του το αληθές περνώντας από τεστ ανίχνευσης ψεύδους και υποστηρίζει ότι έχει κολλήσει στη «λάθος χρονιά». «Ο φυσικός μου χρόνος είναι το έτος 2030. Είναι η χρονιά στην οποία έχω όλη την οικογένεια και τους φίλους μου. Όμως απολύθηκα από τη δουλειά μου για μια αποστολή που έκανα το έτος 2017 και γι’ αυτό είμαι ακόμη εδώ, κολλημένος ουσιαστικά σε αυτή την πραγματικότητα από το 2019» κατέληξε.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ

Πηγή: parapolitika.gr