Έντονη ήταν η φημολογία τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο που θέλει τον Χρήστο Μάστορα να κατεβαίνει στις επερχόμενες εκλογές ως υποψήφιος βουλευτής – Δείτε το βίντεο

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή
 μέσα από το «Happy Day» διέψευσε ότι ο δημοφιλής καλλιτέχνης Χρήστος Μάστορας, frontman του συγκροτήματος Melisses σκέφτεται να πολιτευτεί.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει – Δεν υπάρχει ούτε συζήτηση

«Συνομίλησα με τον μάνατζέρ του, Γιάννη Κουτράκη, γιατί ήθελα να το επιβεβαιώσω. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει, δεν υπάρχει ούτε συζήτηση, ούτε πρόταση ούτε σαν ενδεχόμενο στο μυαλό του Χρήστου Μάστορα. Ο ίδιος έχει αποδείξει ότι αν και καλλιτέχνης έχει κοινωνικές ευαισθησίες, έχει λέγειν και πολιτικές ανησυχίες.

Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Γι’ αυτό και τον είχε δεχτεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου. Γι’ αυτό και αυτές οι συναντήσεις και μία επικοινωνία, κοινωνική που μπορεί να έχουν, να έκανε κάποιους να θεωρούν ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μαζί με άλλους καλλιτέχνες.

Ο Χρήστος Μάστορας το διαψεύδει

Ωστόσο, δεν υπάρχει ούτε σαν ενδεχόμενο, ούτε έχει συζητηθεί, ούτε είναι κάτι που τον ενδιαφέρει, δεν τον αφορά καθόλου. Ο Χρήστος Μάστορας το διαψεύδει, ούτε καν θέλει να αφήσει να συζητιέται το όνομά του έτσι» ξεκαθάρισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr