«Με βρίζουν, με λένε άθεο, σατανιστή, γέρο… Έχουν παρεξηγήσει στο παρελθόν πολύ πιο μεγάλους από εμένα. Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο, τα λόγο του Χριστού».

Ο Χρήστος Δάντης τραγουδά πως “Δεν υπάρχει Θεός” και προκαλεί πλήθος αντιδράσεων. Το νέο τραγούδι του δημοφιλούς καλλιτέχνη έχει βρεθεί στο επίκεντρο έντονης κριτικής τις τελευταίες μέρες. Ο ίδιος ο Χρήστος Δάντης απάντα με συνέντευξη του στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο.

«Ξέρω ότι το τραγούδι έχει ενοχλήσει. Ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που το έχουν παρεξηγήσει. Κάποιοι άλλοι που στέκονται μόνο στον τίτλο του και κάποιοι από αυτούς που συνήθως απαντούν εν θερμώ. Επειδή κι εγώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε μια παρόμοια κατάσταση, δεν μου αρέσει να απαντήσω τώρα.

Με βρίζουν, με λένε άθεο, σατανιστή, γέρο.

Έχουν παρεξηγήσει στο παρελθόν πολύ πιο μεγάλους από εμένα. Έχουν παρεξηγήσει τον Γαλιλαίο, τα λόγο του Χριστού. Είναι δυνατόν να μην παρεξηγήσουν τον δικό μου;

Μια καταδικαστική απόφαση εις βάρος του τραγουδιού θα ήταν άδικη, γιατί θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί πολλά άλλα τραγούδια πριν. Εύχομαι να μην γίνω παλιατζούρα και μέσα από μια θέση ισχύος να σνομπάρω καθετί καινούριο και να μην το αφουγκράζομαι», αναφέρει ο Χρήστος Δάντης.

Πηγή: parapolitika.gr