Αποκαλύπτει το περιστατικό που του στοίχησε μια καριέρα στο εξωτερικό.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Χριστίνα Κόμπου έδωσε ο Χρήστος Δάντης. Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πώς χάλασε μια σημαντική συνεργασία επειδή καθυστέρησε να πάει σε μια συνέντευξη, μίλησε για τις δυσκολίες της περιόδου με τον κορωνοϊό και πολλά ακόμα!

«Έχω κάνει 4 παραστάσεις μέσα σε 1,5 χρόνο, που τις έκανα πέρυσι το καλοκαίρι. Φέτος όλες οι συναυλίες αναβλήθηκαν ή ακυρώθηκαν λόγω των μέτρων. Είναι οδυνηρή η κατάσταση για εμάς», ανέφερε ο Χρήστος Δάντης για τις δυσκολίες που βιώνουν οι τραγουδιστές την περίοδο της πανδημίας.

«Παρεξηγήθηκε κάποια ανάρτηση που έκανα. Θεώρησαν ότι είμαι αντιεμβολιαστής, ενώ είμαι εμβολιασμένος. Είμαι υπέρ του εμβολιασμού αλλά υπέρ και των ανθρώπων που επιλέγουν να μην εμβολιαστούν για το δικό τους λόγο», σημείωσε ο τραγουδιστής σχετικά με ανάρτησή του που προκάλεσε αντιδράσεις.

Απαντώντας στο ποιο τραγούδι από όσα έχει ερμηνεύσει εξακολουθεί να τον συγκινεί, ο Χρήστος Δάντης είπε ότι «Είναι πολλά τραγούδια. Αλλά νομίζω ότι το τραγούδι που με έχει στοιχειώσει είναι «Το παλιό μου παλτό».

Μιλώντας για τις συνεργασίες που τον «σημάδεψαν», ο Χρήστος Δάντης είπε ότι «είχα πολύ ωραίες και ευχάριστες συνεργασίες. Με τον Βασίλη Καρρά, που τώρα του έχω γράψει ένα τραγούδι που θα κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου, τον Κώστα Τουρνά, τον Αντώνη Ρέμο, το Νίκο Κουρκούλη, το Γιάννης Πάριος, το Ντέμη Ρούσσο. Και με την Έλενα Παπαρίζου θα ξανασυνεργαζόμουν».

Πηγή: parapolitika.gr