Ο κ. Χριστοδουλάκης, σε δήλωσή του, κάνει λόγο για κρίσιμες στιγμές που περνάει η Παράταξη

Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κίνημα Αλλαγής πήρε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης

Υπενθυμίζεται πως το όνομα του Μανώλη Χριστοδουλάκη είχε ακουστεί για υποψήφιος του Κινήματος Αλλαγής, ωστόσο, με τη δήλωση του ξεκαθαρίζει ότι θα «δώσει μάχη» ως Γραμματέας του κόμματος.

Ο κ. Χριστοδουλάκης, στη δήλωσή του, κάνει λόγο για κρίσιμες στιγμές που περνάει η Παράταξη και ότι ο ίδιος «με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, στις μάχες του Κινήματος Αλλαγής και την Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και τον δικό της αγώνα ζωής» θα δώσει μάχη ως γραμματέας του κόμματος. 

Επίσης, σημειώνει πως υπάρχει η ανάγκη ο χώρος να παραμείνει συγκροτημένος, ενιαίος, εκπέμποντας μήνυμα σοβαρότητας, εξωστρέφειας και αξιοπιστίας.

Η ανάρτησή του

«Η παράταξη περνάει κρίσιμες στιγμές. Και η παράταξη είναι πάνω από όλους και από όλα. Ο καθένας ζυγίζει τις επιλογές του και τις αποφάσεις του με τον δικό του κώδικα ηθικής, συνέπειας και αξιών. Όμως αυτό που δεν είναι υπό διαπραγμάτευση, είναι η ανάγκη ο χώρος να παραμείνει συγκροτημένος, ενιαίος, εκπέμποντας μήνυμα σοβαρότητας, εξωστρέφειας και αξιοπιστίας.

Ως Γραμματέας του κόμματος, θα δώσω με όλες μου τις δυνάμεις τη μάχη αυτή. Θεσμικά και υπερβατικά. Με σεβασμό στην ιστορία του ΠΑΣΟΚ, στις μάχες του Κινήματος Αλλαγής. Με σεβασμό στην Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά και τον δικό της αγώνα ζωής».