Η δυσάρεστη εμπειρία στη δραματική σχολή. «Κάποιοι από τους καθηγητές ήταν πάρα πολύ σκληροί, όπως ο Λαζάνης»

Η Χριστίνα Τσάφου, η οποία συμμετέχει με μεγάλη επιτυχία στο «Καφέ της Χαράς» βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης καλεσμένη στο «Πρωινό».

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα για τις δικές της άσχημες εμπειρίες στη Δραματική Σχολή, οι οποίες είχαν ως συνέπεια να χάσει τα μαλλιά της ενώ αναφέρθηκε και στην καλή της φίλη, Τζένη Μπότση.

«Κάποιοι από τους καθηγητές ήταν πάρα πολύ σκληροί, όπως ο Λαζάνης. Το είχε πει η Τουμασάτου και την είχα καταλάβει απόλυτα, είχε περάσει πολύ δύσκολα.

Και εγώ στο πρώτο έτος με τον Λαζάνη είχα πάθει τριχόπτωση, έπεφταν τα μαλλιά μου και πήγαινα στους γιατρούς. Από το άγχος. Ήταν πολύ σκληρός. Μπήκαμε 16 παιδιά και βγήκαμε 8 από τη Σχολή» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Τσάφου.

Η γνωστή ηθοποιός, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην Τζένη Μπότση, η οποία κατήγγειλε διάσημο σκηνοθέτη και ηθοποιό για πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα:

«Όλα αυτά που ακούγονται με στεναχώρησαν πάρα πολύ, με αηδίασαν. Ένα από αυτά το γνώριζα. Η Τζένη Μπότση είναι φίλη μου, μου το είχε πει.

Στην αρχή δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό που μου έλεγε η κοπέλα, αλλά είναι η Τζένη που την αγαπώ, την εκτιμώ και δεν είχε κανένα λόγο να μου το πει. Μετά άρχισα να το συνειδητοποιώ.

Δεν θα μπορούσα να φανταστώ πώς μπορεί να το καταγγείλει. Την ώρα που μου το είπε η Τζένη, το μυαλό μου δεν μπορούσε να το δεχτεί.

Λέω κοίτα πώς μπορεί να δράσει ένας άνθρωπος τόσο καιρό, χωρίς να τιμωρηθεί, χωρίς να ακουστεί. Απογοήτευση και λύπη. Χαίρομαι που επιτέλους βγήκαν τα παιδιά και μίλησαν».

Πηγή: parapolitika.gr