«Καμία αρσενική αρρενωπότητα δεν δικαιολογεί αυτές τις πράξεις…»

Η Χριστίνα Σαμπανίκου ήταν μια από τις ηθοποιούς που είχε το θάρρος να καταγγείλει ονομαστικά γνωστό ηθοποιό για σεξουαλική παρενόχληση.

Χθες, μετά την εμφάνιση του Παύλου Χαϊκάλη στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στην οποία ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή η Χριστίνα, ξέσπασε στο Instagram, κατά του ηθοποιού, γράφοντας:

«”Αρσενικό παλαιάς κοπής” χαρακτήρισε τον εαυτό του για να δικαιολογήσει πως έπαιρνε τηλέφωνο σπουδάστρια του και αυνανιζόταν.

Με δικαιολογία πως ήταν ερωτευμένος. Στερεοτυπικές αντιλήψεις που δίνουν άλλοθι σε ανήθικες συμπεριφορές και παρενοχλήσεις.

Και το έκανε αφού εκείνη προχώρησε σε δημοσιοποίηση των συμβάντων. Και το έκανε με χιούμορ. Μόνο που καμία διάθεση για χιούμορ δεν υπάρχει πια.

Υπάρχει θυμός και αηδία γιατί καμία αρσενική αρρενωπότητα που επικαλείται δεν δικαιολογεί αυτές τις πράξεις. Ποτέ”, έγραψε η Χριστίνα κάτω από την φωτογραφία από την εμφάνιση του ηθοποιού στην εκπομπή.Δείτε ακόμα: Χαϊκάλης για σεξουαλική παρενόχληση της Αραβή: «Ήμουν ερωτευμένος, ζητώ συγγνώμη»

Πηγή: parapolitika.gr