Είναι ο δικός της «Σιωπηλος Δρόμος» προς την επιτυχία αφού η Χροστίνα Χειλά Φαεμέλη μετρά στο ενεργητικό σημαντικές συνεργασίες στον χώρο του θεάτρου αλλά και της τηλεόρασης! Μετά την εκπληκτική της ερμηνείας στον ρόλο της Θεοδοσίας στις Άγριες Μέλισσες, η ταλαντούχα ηθοποιός επιστρέφει στους δέκτες μας μέσα από τον Σιωπηλό Δρόμο του Mega ως συνοδός του μοιραίου σχολικού που εξαφανίζεται. Πρόκειται για τη νέα δραματική σειρά του Megaga που κατάφερε να καθηλώσει τους τηλεθεατές από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

Ο βραβευμένος Βαρδής Μαρινάκης που βρίσκεται στο τιμόνι της σκηνοθεσίας, είναι άλλωστε μετρ των ταινιών μικρού ενώ δύο δυνατές πένες του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπάνη, του συγγραφικού διδύμου από τις «Άγριες Μέλισσες ανεβάζουν την αγωνία στα ύψη.

«Νιώθω τυχερή γιατί είναι μια δουλειά που έχω πιστέψει πάρα πολύ. Δεν με αφορά να βγαίνω εγώ μόνο καλή αλλά να βγει καλά η δουλειά. Πιστεύω δεν έχει ξαναγίνει στην ελληνική τηλεόραση αυτό. Δεν υπήρχαν και χρήματα για να γίνουν τέτοιες δουλειές βέβαια…» δηλώνει στο Secret η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία δεν πιστεύει πως γίνονται συχνά καλές δουλειές στην τηλεόραση.

Όταν όμως αναφερόμαστε στις Άγριες Μέλισσες, εξηγεί πως «Δεν είχαν καμία σχέση με τον Σιωπηλό Δρόμο. Αυτό που κατάφεραν οι Άγριες Μέλισσες, με τα ελάχιστα χρήματα να κάνουν μια τόσο μεγάλη επιτυχία, οφείλεται καθαρά στους σεναριογράφους, στον σκηνοθέτη και στους συντελεστές και όχι τόσο στην παραγωγή. Ο Σιωπηλός Δρόμος έχει μια οικονομική στήριξη μεγαλύτερη θεωρώ» τονίζει. Η ίδια είναι συνοδός εννέα παιδιών και όπως είναι λογικό οι περισσότερες σκηνές της είναι μαζί τους «Εύκολο δεν είναι καθόλου να είσαι με παιδιά, ειδικά όταν πρόκειται για εννέα παιδιά που πρέπει να κουμαντάρεις, δυσκολεύει και η δουλειά γιατί κοιτάς πως είναι και τα παιδιά και αφήνεις τον εαυτό σου στην άκρη. Τα παιδιά μπορούν να σε εκπλήξουν έχουν τρομερή φαντασία, μένουμε με το στόμα ανοιχτό πολλές φορές» παραδέχεται.

Η εξωτερική της αλλαγή της μεγάλη καθώς δύσκολα αναγνωρίζεις την «Θεοδοσία» στο πρόσωπό της «Εγώ ήθελα να αλλάξω εμφανισιακά στον Σιωπηλό Δρόμο, ήταν δική μου πρόταση να αλλάξω ήθελα να είμαι αρκετά διαφορετική από την Θεοδοσία. Και επειδή ήταν πολύ κοντά, η μια δουλειά με την άλλη, το είχα ανάγκη να αλλάξω. Δεν ξέρω αν συνέβαινε σε δυο τρία χρόνια να θα έμπαινα στην ίδια διαδικασία…» λέει.

Πηγή: parapolitika.gr