Η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε σήμερα τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της αλλά και της υγείας του Σάκη Τανιμανίδη

Σε καραντίνα λόγω κοροναϊού βρίσκονται για όγδοη μέρα, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Η γνωστή influencer με βίντεο στα Instagram Stories της, ενημέρωσε σήμερα τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της αλλά και του Σάκη, αναφέροντας πως ο πυρετός έπεσε, ενώ ο σύζυγός της έχει μόνο δέκατα. Παράλληλα συνέστησε σε όλους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

«Γεια σας! Ευχαριστούμε όλους σας για όλα τα μηνύματα που μας στέλνετε! Είμαστε στο σπίτι, όπως όλοι σας πιστεύω! Είμαστε καλύτερα, εγώ δεν έχω καν πυρετό, έχω μόνο λίγο πονόλαιμο. Ο Σάκης κάνει ακόμη κάποια δέκατα, αλλά και σε αυτόν υποχωρεί σιγά σιγά και ο πυρετός και όλα. Το περνάμε, περιμένουμε τις μέρες να κυλήσουν. Περιμένουμε όλα να ξανααρχίσουν. Παρ’ όλα αυτά μένουμε στο σπίτι, όπως και όλοι σας πιστεύω! Ευτυχώς αισθάνομαι ακόμη πιο δυνατή, οπότε έχω καθαρίσει το σπίτι δυο φορές, μαγειρεύω και ψάχνω συνέχεια να βρω τρόπους κάτι να κάνω. Παιδιά θα περάσει και όλα θα κυλήσουν ξανά ωραία και ομαλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Πηγή: parapolitika.gr