Η ίδια μετά το πέρας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της απολαμβάνει τις βόλτες της στην πόλη, είτε μαζί με τους φίλους της, είτε μαζί με τον σύζυγό της.

Στην τελική ευθεία για να υποδεχθούν στον κόσμο τις δίδυμες κόρες τους βρίσκονται η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο, αγοράζοντας τα πρώτα και πιο βασικά πράγματα. Οι δυο τους έχουν επιμεληθεί με προσοχή την κάθε λεπτομέρεια, προκειμένου να είναι όλα τέλεια για τα κορίτσια τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, όμως παραμένει ιδιαίτερα δραστήρια! Η ίδια μετά το πέρας των επαγγελματικών υποχρεώσεών της απολαμβάνει τις βόλτες της στην πόλη, είτε μαζί με τους φίλους της, είτε μαζί με τον σύζυγό της. Αυτή τη φορά, η μέλλουσα μανούλα θέλησε να κάνει μια εξόρμηση στην εξοχή.

Μάλιστα, είχε και μια απρόσμενη συνάντηση, αφού καθώς περπατούσε είδε μερικά ελάφια να ξεκουράζονται. Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram. “Βόλτα στην εξοχή”, έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: parapolitika.gr