Η μοναδική προτεραιότητά οι δυο γιοι τους, ο 13χρονος Φίλιππος – Ραφαήλ και ο 8χρονος Μιχαήλ – Άγγελος, για χάρη των οποίων διατηρούν άριστες σχέσεις

Η Σίσσυ Χρηστίδου
και ο Θοδωρής Μαραντίνης κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να βρουν τις κατάλληλες ισορροπίες, ώστε οι δυο γιοι τους να νιώσουν ότι θα είναι για πάντα οικογένεια.

Μπορεί να έχουν περάσει δύο χρόνια από την ημέρα που ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο, ύστερα από εννιά χρόνια γάμου, ωστόσο αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθειά τους να είναι στο πλευρό των παιδιών τους.

695442

Η αγαπημένη παρουσιάστρια – η οποία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν μετακομίζει στο Mega – και ο frontman των Onirama  αποφάσισαν να χωρίσουν ως ζευγάρι, ωστόσο ποτέ δεν χώρισαν ως γονείς.

695397

Από την πρώτη στιγμή, η μοναδική προτεραιότητά τους ήταν οι δυο γιοι τους, ο 13χρονος Φίλιππος – Ραφαήλ και ο 8χρονος Μιχαήλ – Άγγελος, για χάρη των οποίων διατηρούν άριστες σχέσεις.

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους να βρουν τις κατάλληλες ισορροπίες, ώστε οι δυο γιοι τους να νιώσουν ότι θα είναι για πάντα οικογένεια.

695395

Απόδειξη το γεγονός πως ο δημοφιλής καλλιτέχνης τους ακολούθησε στις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Χαλκιδική και έδωσε το παρών στα γενέθλια του πρωτότοκου γιου τους.

695390

Πηγή: parapolitika.gr