Ποια η παρασκηνιακή κόντρα μεταξύ Λόπεζ και Κλούνεϊ

Ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνιστεί στην ταινία «The Tender Bar» που σκηνοθέτησε ο Τζορτζ Κλούνεϊ. Η ταινία είναι προγραμματισμένη να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 22 Δεκεμβρίου του 2021.

Στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας όμως η εκρηκτική Τζένιφερ Λόπεζ δεν δήλωσε το «παρών» και συνεπώς δεν βρέθηκε στο πλευρό του αγαπημένου της Μπεν Άφλεκ πάνω στο κόκκινο χαλί. Ο λόγος της απουσίας της δεν είναι άλλος από τον Τζορτζ Κλούνεϊ, τον οποίο εκείνη «δεν αντέχει».

Πηγή που είναι προσκείμενη στο διάσημο ζευγάρι είπε στη «Sun» για τους λόγους της απουσίας της Λόπεζ: «Η Τζεν δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και όλο αυτό έχει ξεκινήσει από όταν έκαναν μαζί το “Out of Sight”. Δεν μπορούσε να αντέξει ο ένας την παρουσία του άλλου. Είναι περίεργο που η νέα ταινία του Μπεν είναι με τον Τζορτζ και δεν είναι καθόλου τυχαίο που η Τζεν δεν τον συνόδεψε στο κόκκινο χαλί». Η ίδια πηγή ανέφερε επίσης ότι οι σχέσεις των δύο καλλιτεχνών πρέπει να αποκατασταθούν.

Η παρασκηνιακή κόντρα της Τζεν και του Μπεν

Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ πρωταγωνίστησαν το 1998 στην ταινία «Out of Sight». Αν και κανένας από τους δύο δεν έχει ποτέ μιλήσει για την κόντρα τους η Λόπεζ σε συνέντευξή της στον Jon Stewart και το «Daily Show» είχε πει: «Έχω κάνει πάνω από 30 ταινίες, οπότε η αναλογία είναι μερικές καλές και μερικές όχι και τόσο καλές».

Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε αν ο Κλούνεϊ ήταν από τους χειρότερους συνεργάτες εκείνη αρκέστηκε να πει χωρίς να πει πολλά πολλά ή να αναφερθεί σε λεπτομέρειες: «Ήταν οκ. Ήταν εντάξει».

Πάντως ο Μπεν Άφλεκ και η ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πολύ καλοί φίλοι και αυτό είναι μάλλον αγκάθι για τη Λόπεζ.

Πηγή: parapolitika.gr