Ο γνωστός ηθοποιός έχει συγχωρήσει τη μητέρα του που τον εγκατέλειψε, όταν ήταν 8 ετών

O Χιου Τζάκμαν πόζαρε με τη μητέρα του στο Instagram
, απόσπώντας πολλά likes από τους followers του. Ο γνωστός ηθοποιός έχει συγχωρήσει την μητέρα του, Γκρέις, η οποία τον εγκατέλειψε σε ηλικία 8 ετών.

Όπως είχε αναφέρει στο παρελθόν ο ηθοποιός, η Γκρέις ΜακΝέιλ τον είχε εγκαταλείψει με τα αδέρφια του και τον πατέρα τους στην Αυστραλία, όταν εκείνος ήταν μόνο 8 ετών, χωρίς καν να τους πει αντίο και επέστρεψε στην πατρίδα της, την Αγγλία.

Αν και μετά το διαζύγιο των γονιών του, είχε την δυνατότητα να μετακομίσει μαζί της, εκείνος έμεινε με τον πατέρα του και τους δύο του αδερφούς, Ίαν και Ραλφ στο Σίδνεϊ, ενώ οι αδερφές του, Ζόε και Σόνια έφυγαν στην Αγγλία.

«Της μίλησα αρκετά και κατάλαβα ότι πάλευε πολύ σκληρά. Μετά την γέννησή μου μπήκε σε νοσοκομείο και υπέφερε από επιλόχειο κατάθλιψη. Δεν υπήρχε καμία στήριξη. Πλέον έχουμε συμφιλιωθεί, είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ήμουν πάντα συνδεδεμένος μαζί της, έχουμε μία πολύ καλή σχέση. Ποτέ δεν ένιωσα ότι δεν με αγαπούσε, ακόμα και όταν έφυγε», εξήγησε ο ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, υπενθυμίζοντας για άλλη μια φορά πως έχει συγχωρήσει τη μητέρα του.

Πηγή: parapolitika.gr