Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σύζυγό του αλλά και για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Αιμίλιος Χειλάκης, παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη σύζυγό του αλλά και για το νέο του τηλεοπτικό βήμα, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στον τρίτο κύκλο της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός αρχικά μίλησε για το νέο project Ελλήνων ηθοποιών και καλλιτεχνών,  το «Book Voice»  μια νέα πλατφόρμα audio books που ηθοποιοί και καλλιτέχνες θα διαβάζουν φημισμένα βιβλία: «Προσπαθώ να αφήσω πίσω μου μια παρακαταθήκη με τη φωνή μου», είπε ο ίδιος.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Αθηνά Μαξίμου: «Με την Αθηνά δεν μοχθώ για να είμαστε μαζί, η Αθηνά είναι η σύντροφος της ζωής μου. Όλα αυτά θα συμβούν όταν ανακαλύψει κανείς ότι χρειάζεται κάποιον για να μοιραστεί τη ζωή σου και δεν μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνος του. Τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα από μόνοι τους δεν με ενδιαφέρουν, τους βαριέμαι», είπε χαρακτηριστικά ο Αιμίλιος Χειλάκης.

 Τέλος ο Αιμίλιος Χειλάκης αναφέρθηκε και για την μεγάλη επιστροφή του στην τηλεόραση, αφού την νέα σεζόν θα τον δούμε να παίζει στις «Άγριες Μέλισσες»: «Μου λένε όλο τον κακό κάνω! Είναι πιο ωραίο να κάνεις έναν “δρων” χαρακτήρα. Η πρόταση έγινε από τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη της σειράς. Τον ξέρω πολλά χρόνια, δεν κάνει εκπτώσεις οπότε γνώριζα ότι δεν θα εκπέσω σε κάτι. Μπαίνω με ασφάλεια σε μια σειρά που έχει ακροαματικότητα. Αποφάσισα να παίξω στην τηλεόραση μετά από 11 χρόνια γιατί σέβομαι και θαυμάζω τους συντελεστές της σειράς. Δεν είναι εύκολο να πεις όχι σε μια επαγγελματική πρόταση», σημείωσε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός.

Πηγή: parapolitika.gr