Η Ελένη Χατζίδου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση!

Φέτος, ο Alpha μπήκε δυναμικά στα ριάλιτι shows, βγάζοντας στον αέρα ένα αρκετά φρέσκο project για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης. To Bachelor προβλήθηκε με επιτυχία στο πρόγραμμα του σταθμού, με τον περιζήτητο εργένη, Παναγιώτη Βασιλάκο, να αναζητά την ιδανική σύντροφο στη βίλα του ριάλιτι.

Η εκλεκτή της καρδιάς του ήταν η Νικολέττα Τσομπανίδου με την οποία και αποφάσισε να συνεχίσει τη ζωή του και μετά το τέλος του παιχνιδιού. Μάλιστα ο τηλεοπτικός σταθμός προετοιμάζει ήδη τον δεύτερο κύκλο του Bachelor.

Ένα ακόμη όμως παιχνίδι θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα στον Alpha. Ο λόγος για το Battle of the Couples το οποίο αναζητά ερωτευμένα ζευγάρια, έτοιμα να δηλώσουν συμμετοχή στο νέο ριάλιτι.

Ανάμεσα στα πρόσωπα τα οποία συζητήθηκαν ήταν και η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να συμμετέχει στο ριάλιτι μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου.

“Προχτές με ρώτησε ένας δημοσιογράφος και μέχρι τότε, δεν ήξερα καν τι είναι. Όχι. Έχουμε στα χέρια μας με τον Ετεοκλή, ένα μοναδικό project που ελπίζουμε σύντομα να το δείτε και τηλεοπτικά.” απάντησε η τραγουδίστρια.

Πηγή: parapolitika.gr