«Δεν είναι ότι καθόμασταν τόσα χρόνια περιμένοντας» είπε σε πρόσφατες δηλώσεις του o Χάρισον Φορντ

Η νέα Ιντιάνα Τζόουνς ταινία με τίτλο «Indiana Jones and the Dial of Destiny» είναι γεγονός.

Ο Χάρισον Φορντ επιστρέφει στα 80 του χρόνια για να υποδυθεί ξανά, τον ρόλο – σταθμό στην καριέρα του, φορώντας ξανά το χαρακτηριστικό καπέλο και το μαστίγιο για μια τελευταία φορά και γίνεται viral.

Ο ηθοποιός μίλησε στο Digital Spy για τη νέα ταινία και απάντησε σε ένα από τα πιο συχνά ερωτήματα που προκύπτουν, σχετικά με το νέο φιλμ. Αυτό δεν είναι άλλο από το «γιατί πέρασαν 15 χρόνια μέχρι να βγει η νέα ταινία».

Ήταν δυνατή η ιστορία που θέλαμε να την πούμε

Στην παραπάνω ερώτηση, ο Χάρισον Φορντ απάντησε: «Λοιπόν, δεν ήταν σαν να καθόμασταν για 10 χρόνια περιμένοντας να βρούμε μια ιδέα. Όταν τελειώσαμε την τελευταία ταινία, δεν νομίζω ότι κανείς σκέφτηκε να πάει και να κάνει άλλη ταινία για κάποιο διάστημα. Και μετά υπήρξαν μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες που μας ήρθαν. Αλλά για κάποιο χρονικό διάστημα δεν προχώρησαν. Και μετά βρήκαμε μια ιδέα, ένα σενάριο και μια δυνατή ιστορία που θέλαμε να την πούμε».

Δείτε το τρέιλερ του «Indiana Jones and the Dial of Destiny»

«Φτάνουμε στο τέλος της εποχής του Ιντιάνα Τζόουνς και ήθελα να δω ένα συμπέρασμα της ιστορίας του που να ταιριάζει με την πραγματικότητα της ηλικίας του και τι επίδραση έχει αυτό στο πρόσωπο που γνωρίσαμε εδώ και τόσα χρόνια» συνέχισε ο Χάρισον Φορντ.

Περιγράφοντας την τελευταία του μέρα στο πλατό:

«Η αίσθηση που είχα είναι η αίσθηση που νιώθεις όταν φτιάχνεις κάτι, και μπορείς να το δεις, ή μπορείς να θυμηθείς ότι το έκανες, [και έχεις] την ικανοποίηση να το δουλέψεις και να αποκτήσεις κάτι που αξίζει».

Ένιωσα μια αίσθηση ικανοποίησης

«Ένιωσα μια αίσθηση γαλήνης, μια αίσθηση ικανοποίησης, ότι αυτή η συγκεκριμένη δουλειά που είχαμε κάνει μαζί -ο σκηνοθέτης Τζέιμς Μάνγκολντ- και εγώ και όλοι οι άλλοι εμπλεκόμενοι, ολοκληρώθηκε με έναν τρόπο που με ικανοποιούσε πραγματικά. Ελπίζω οι άλλοι να το βρουν τόσο ικανοποιητικό όσο εγώ» κατέληξε ο Χάρισον Φορντ.

Πηγή: parapolitika.gr