«Πραγματικά διάβασα αυτό το ρεπορτάζ που είναι πολύ εμπεριστατωμένο, διαλόγους του τύπου “γιατί δεν τους έπεισες ότι είσαι τουρίστρια”».

«Μένουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα» σημείωσε μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 ο Χάρης Θεοχάρης, κοινοβουλευτικός εκπροσωπος της ΝΔ για την αποκάλυψη των Παραπολιτικών σχετικά με τη νέα υπόθεση Ραγκούση.

Διαβάστε το απόσπασμα της συνέντευξη του κ. Θεοχάρη για την υπόθεση Ραγκούση

«Αυτές τις ημέρες παρακολουθούμε μία σειρά αποκαλύψεων για τον γραμματέα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ έναν άνθρωπο ο οποίος μας κουνάει και το δάχτυλο συνεχώς. Ιδιαίτερα καυστικός για το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ. Και βλέπουμε αυτές τια αποκαλύψεις, οι οποίος είναι η μία χειρότερη από την άλλη. Μένουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα, ένα πολύ βασικό είναι αν κατά πόσο έχει δηλώσει όλα αυτά τα εισοδήματα τα οποία έχει από αυτή την βίλα. Και από την άλλη βλέπουμε αυτό το τραγελαφικό -γιατί πραγματικά διάβασα αυτό το ρεπορτάζ που είναι πολύ εμπεριστατωμένο, διαλόγους του τύπου «γιατί δεν τους έπεισες ότι είσαι τουρίστρια». Έλεγε η καημένη η κοπέλα ότι με βρήκανε με το βετέξ και με την σφουγγαρίστρα στα χέρια «τί τουρίστρια να τους πω ότι είμαι». Δηλαδή βλέπουμε έναν πανικό, μία ιστορία η οποία σε στιγμές αγγίζει τα όρια της φάρσας και έναν κύριο Ραγκούση ο οποίος σήμερα μας λέει ότι δεν έχει καμία σχέση, ότι ήταν τηςπρώην γυναίκας του, του πρώην πεθερού του, τότε όμως προθυμοποιήθηκε να τακτοποιήσει μια χαρά όλα αυτά τα πρόστιμα. Αυτά είναι πρακτικες, που μας καταγγέλουν ότι μόνο στη Νέα Δημοκρατία βρίσκονται, βλέπουμε ότι όποιος κουνάει το δάχτυλο της ηθικής, το κουνάει στον καθρέφτη. Στο διπλό τένις που παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στον τομέα της ηθικής (σ.σ ο κ. Ραγκούσης) είναι ο παρτενέρ του Πολάκη. Οι δυό τους μοιράζουν την μπάλα, ο ένας κόβει ο άλλος ράβει και βλέπουμε ότι σε αυτή την περίπτωση έχει πολλά να απαντήσει ο κ Ραγκούσης».

Google News icon

Facebook icon

Twitter icon

Instagram icon