Ο γνωστός ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός»

Ο Χάρης Ρώμας
, μίλησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» για την παράσταση «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός» στο θέατρο «Αλάμπρα», αλλά και για τα περιστατικά που έχει βιώσει στο θέατρο, στην περίοδο του κοροναϊού.

Μάλιστα, εκμυστηρεύτηκε ότι αναγκάστηκε να αντικαταστήσει ηθοποιό από το θίασο του που δεν ήθελε να εμβολιαστεί.

«Υπήρξε ένας ηθοποιός που ήταν αρνητής του εμβολίου και τον αντικατέστησα, όχι γιατί δεν τον αγαπούσα, αλλά έπρεπε να δώσω το καλό παράδειγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως όλο αυτό ήρθε μετά από πολλή σκέψη, έχοντας πρώτα δώσει χρόνο στον εν λόγω συνεργάτη του να σκεφτεί και να αντιδράσει.

«Έχω σπουδάσει ιατρική δεν μπορώ να κάνω σκόντο όσο κι αν αγαπάω κάποιον. Του έδωσα μια αρκετά μεγάλη περίοδο να το σκεφτεί και μετρά τον αντικατέστησα», τόνισε.

Επιπλέον, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι είναι σε μία περίοδο δημιουργικότητας, καθώς συγγράφει την επόμενη σειρά του, η οποία θα βγει τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη του 2022.

Οι συντελεστές της παράστασης

Στην παράσταση συμμετέχει και ο Γιώργος Γαλίτης, ο οποίος παίζει τον «κοντό». Ο ίδιος δήλωσε: «Παίζω τον «κοντό», αλλά είμαι ψηλός! Μου έχει τύχει να ξεχάσω τα λόγια μου στη σκηνή», ανέφερε χιουμοριστικά.

Η ηθοποιός Εύη Κολιούλη αποκάλυψε πως ο Χάρης Ρώμας έχει το περισσότερο χιούμορ! «Ο Χάρης Ρώμας κάνει τις μεγαλύτερες καφρίλες στην παράσταση!», δήλωσε.

Η Μαρία Κοκολάκη, ανέφερε πως ο Χάρης Ρώμας είναι η πατρική φιγούρα της παράστασης και ότι είναι αρκετά προστατευτικός.

Η Ευτυχία Φαναριώτη, δήλωσε πως πριν βγει στη σκηνή, κάνει διαλογισμό, και πρόσθεσε πως την έχει πλησιάσει φανατικός θαυμαστής μετά την παράσταση.
 

Πηγή: parapolitika.gr