Όσα αποκάλυψε ο δημιουργός του επιτυχημένου σίριαλ του ΑΝΤ1. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τις κινήσεις του Κ. Μητσοτάκη για την στήριξη των καλλιτεχνών.

Στην πρωινή εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή εμφανίστηκε μέσω skype, το πρωί της Παρασκευής, ο Χάρης Ρώμας.

Μιλώντας στο «Happy Day», ο δημιουργός των επιτυχιών αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας λόγω κοροναϊού αλλά και στην επιστροφή του «Καφέ της Χαράς».

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας σημείωσε χαρακτηριστικά «βεβαίως και θα επιστρέψουμε στο Καφέ της Χαράς αν και θα ξεκινήσω γυρίσματα λίγο πιο αργά από τους άλλους. Εγώ θα ξεκινήσω 1η Ιουνίου και αυτό γιατί έχω τελειώσει την ιατρική και έχω μια ευαισθησία απέναντι στην προφύλαξη των συνεργατών μου.

Εγώ δεν θέλω να βγω στην τρέχουσα σεζόν πια γιατί το Καφέ της Χαράς γίνεται αλά παλαιά. Με την Άννα Χατζησοφιά γράφουμε μόνοι χωρίς ομάδα βοηθών σεναριογράφων, όπως είθισται πλέον για να βγαίνουν πολλά επεισόδια την εβδομάδα” συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, ο Χάρης Ρώμας για το αγαπημένο σίριαλ του ΑΝΤ1.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την επιτυχία και την αποδοχή που έχει στον κόσμο και αποφάσισα να κάνουμε ένα δυναμικό ξεκίνημα του χρόνου ώστε να παίζουμε κάθε εβδομάδα από τον Οκτώβριο. Γιατί τόσα επεισόδια μπορώ να παρέχω και νομίζω ότι τώρα θα εκπνέει σιγά σιγά η σεζόν και ο κόσμος θα έχει την ανάγκη να βγαίνει έξω μετά από τόση πολύ ξεκούραση» κατέληξε.

Στο βίντεο που ακολουθεί, σχολιάζει και τις κινήσεις που έκανε ο πρωθυπουργός για την στήριξη του καλλιτεχνικού κλάδου.

Πηγή: parapolitika.gr