Οι τόνοι στην εκπομπή ανέβηκαν αρκετά και στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή

Ένας καβγάς άνευ προηγουμένου εκτυλίχθηκε στο στούντιο της εκπομπής της Φαίης Σκορδά με πρωταγωνιστές τους συνεργάτες της και θέμα αντιπαράθεσης οι καριέρες που έχτισε ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός Φοίβος. Ο έντονος διάλογος ξεκίνησε όταν ο Άρης Καβατζίκης είπε πως ο Φοίβος έχτισε καριέρες.

Άρης Καβατζίκης: Ο Φοίβος έχτισε καριέρες και το έχουν παραδεχτεί και οι ίδιοι.

Φαίη Σκορδά: Για να μένει στον χρόνο κάποιος όμως, σημαίνει…

Άρης: Δεν θα συμφωνήσω. Αν σας πω εγώ κάποιο όνομα, ποια τραγούδια σας έρχονται πρώτα στο μυαλό; Τα τραγούδια που έγραψε ο Φοίβος σε ορισμένους καλλιτέχνες δεν επανήλθαν ποτέ αυτές οι επιτυχίες στις καριέρες τους με άλλους στιχουργούς και συνθέτες.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ποια σου έρχεται στο μυαλό, η Δέσποινα Βανδή;

Άρης: Η Δέσποινα έκανε επιτυχίες με τον Φοίβο; Αν κάτσει να κάνει ένα πρόγραμμα, δεν θα βάλει μέσα πολλές επιτυχίες που έκανε με τον Φοίβο; Εκείνη η περίοδος η χρυσή μπορεί να μην επανήλθε σε πολλούς. Επειδή κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας, θέλω να μου πείτε τις επιτυχίες της τελευταίας πενταετίας της Δέσποινα Βανδή που σας έρχονται στο μυαλό και δεν είναι του Φοίβου. Πείτε εσείς που ακούτε και ελληνική μουσική… Σας έρχονται;

Φαίη: Μας έρχονται αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αυτό.

Άρης: Το κάνω γιατί τόλμησα να πω κάτι το οποίο είναι μια αλήθεια και δεν τολμάτε να το παραδεχτείτε.

Αφροδίτη Γραμμέλη: Το δέχομαι για τον Γιώργο Λεμπέση, δεν το δέχομαι για την Δέσποινα Βανδή.

Άρης: Μα δεν είπα ότι τέλειωσε η καριέρα της. Η Καίτη Γαρμπή δεν έζησε τη χρυσή της εποχή με τον Φοίβο; Μπορεί μετά τη συνεργασία της με τον Φοίβο να μην έκανε επιτυχίες τόσο απογειωτικές, αυτό θέλω να πω. Για την ιστορία η όλη κουβέντα ξεκίνησε με αφορμή μια συνέντευξη που έδωσε η Καίτη Γαρμπή για την τηλεοπτική της εμφάνιση την ερχόμενη Παρασκευή το βράδυ στο αφιέρωμα του Mega για τις ΜΕΛΙSSES, στο Πρωινό η κουβέντα επεκτάθηκε στον Φοίβο και τις καριέρες που «έχτισε» σε πολλούς τραγουδιστές. Οι τόνοι στην εκπομπή ανέβηκαν αρκετά και στο επίκεντρο της κουβέντας βρέθηκε η Δέσποινα Βανδή.

Πηγή: parapolitika.gr