Οι νέες δηλώσεις των δύο πλευρών για τη διαμάχη τους. Δείτε όλα όσα είπαν η Τέτα Καμπουρέλη και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Χαμός έχει γίνει από χθες με τις δηλώσεις που έκανε η Τέτα Καμπουρέλη, η οποία με ερωτηματικό δήλωσε πως ίσως να φταίει ο Τρύφωνας Σαμαράς που η ίδια δεν συνέχισε στο “Style me Up” του Open.

Σήμερα, ο Τρύφωνας Σαμαράς απάντησε, στο Πρωινό, στις δηλώσεις της Τέτας Καμπουρέλη, ενώ η ίδια μίλησε για το θέμα στο Happy Day.

«Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσω και θα διώξω κάποιον από μια εκπομπή. Αυτά τα κάνει η παραγωγή και η παρουσιάστρια της εκπομπής που είναι η Μαρία Μπακοδήμου. Το ότι λέει ότι εξαιτίας μου έφυγε από το “Style me Up” είναι άσχημο και με προσβάλλει.

Σε μια φάση που είχαμε ένα γύρισμα μαζί, είχε ένα ύφος και να μου απαντάει ενώ εγώ είμαι υπεύθυνος στα παρασκήνια, εννοώ στις μεταμορφώσεις. Ποτέ δεν θα έκοβα από κάποιον τη δουλειά του. Δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο η Τέτα να μου πει κάτι. Μήπως της έβαλε λόγια ο κύριος Γαβαλάς; Γιατί είχαν παίξει μαζί στο θέατρο», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη.

Από την άλλη πλευρά, η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε στο «Happy Day» και τον Μιχάλη Πλεμμένο, όπου έδωσε ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες:

«Με ερωτηματικό έχω πει ότι έθεσε βέτο ο Τρύφωνας Σαμαράς. Μια μέρα που πήγα στο γύρισμα υπήρχε ένταση. Ο Τρύφωνας είχε ένταση απέναντί μου. Και το κατάλαβα και του είπα με όμορφο τρόπο ότι αν κάτι δεν του αρέσει να το ξαναγυρίσουμε. Και σταμάτησε το γύρισμα και το ξαναγυρίσαμε. Προφανώς ενοχλήθηκε και μου είπε ότι εδώ δεν ήρθαμε για να τσακωθούμε.

Στα επόμενα τέσσερα γυρίσματα ήταν όλα καλά. Είδα τα νύχια της κοπέλας και ήταν πολύ φαγωμένα. Και ήθελε ο Τρύφωνας να της τα κάνω όπως αυτός ήθελε. Και του είπα πολύ ευγενικά “κοίτα εσύ τη δουλειά σου για να κάνω κι εγώ τη δική μου”. Από την εκπομπή εγώ δεν πληρωνόμουν και λέω τουλάχιστον να κάνω τοποθέτηση των προϊόντων μου και ήταν ευχαριστημένοι με αυτό.

Είμαι σε αναμονή δύο εβδομάδες, τους παίρνω κάθε μέρα για το πότε θα γίνουν τα επόμενα γυρίσματα. Έστειλα και μήνυμα στον κύριο Κοκλώνη, το διάβασε και ποτέ δεν με πήρε κανείς. Και μάλιστα έμαθα από υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της παραγωγής ότι πραγματικά έκανε πρόβλημα στην παραγωγή και είπε ότι δύο star δε χωράνε».

Πηγή: parapolitika.gr