Είναι το δεύτερο μετάλλιο μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη

Μετά το ασημένιο στο τεχνικό κομμάτι, η Ευαγγελία Πλατανιώτη κέρδισε και το χάλκινο στο ελεύθερο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης, βάζοντας υποθήκη για διάκριση στο Τόκυο. H Eυαγγελία Πλατανιώτη κρεμάει στο στήθος της το χάλκινο μετάλλιο για την εμφάνισή της στο ελεύθερο σόλο.

Είναι το δεύτερο μετάλλιο μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα καλλιτεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στη Βουδαπέστη, μετά το ασημένιο χθες στο τεχνικό σόλο. Η 27χρονη πρωταθλήτρια υπό τους ήχους του τραγουδιού The Show must goes on, πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και έμεινε πίσω μόνο από τη Ρωσίδα Σουμπότινα και την Ουκρανή Φιέντινα.

Τένις

Στον 2ο γύρο του Italian Open σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Σάκκαρη, που έχασε 2-1 σετ από την Αμερικανίδα Κόκο Γκοφ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια βρίσκεται σε αγωνιστική κάμψη και σε ένα ακόμη παιχνίδι έχασε με 6-1 το πρώτο σετ. Και ενώ φάνηκε να αντιδρά, ισοφαρίζοντας με το ίδιο σκορ, έκανε εύκολα λάθη στο τρίτο σετ.

Έτσι, η 17χρονη αντίπαλό της και νούμερο 35 στον κόσμο κατάφερε να κερδίσει με 6-1 σετ και να την αποκλείσει.

Πηγή: parapolitika.gr