Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η παρέα του είχαν μια ξεχωριστή γαστριμαργική εμπειρία

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας
, ο οποίος πραγματοποίησε ανοιχτή ομιλία στη Νεάπολη.

Και μετά την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν άνοιξε η όρεξη μόνο για εκλογές, αλλά και για φαγητό.

Έτσι ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με βουλευτές, στελέχη των Νομαρχιακών Επιτροπών Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ από τη συμπρωτεύουσα έκλεισαν τη βραδιά τους με ένα λουκούλλειο δείπνο, σε γνωστή ταβέρνα της Πολίχνης.

Ο Αλέξης Τσίπρας γεύτηκε δια χειρός του ιδιοκτήτη του εστιατορίου μια μπριζόλα tomahawk, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη «βασίλισσα των rib eye».

deipno-tsipra-polixni1

Συγκεκριμένα, ενόσω ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Στέφανος Σαράτσης σέρβιρε την σπαλομπριζόλα στον Αλέξη Τσίπρα και τους συνδαιτυμόνες του, εξηγούσε παράλληλα στον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα μυστικά του επαγγέλματος, με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει ερωτήσεις για τον τρόπο ψησίματος αυτής της ξεχωριστής κοπής κρέατος.
Δίπλα στον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ διακρίνεται και η πρώην υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης, Ελευθερία Χατζηγεωργίου, η οποία παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την «τελετουργία» της μπριζόλας.

thumbnail_Screenshot_2021-07-13_at_21_13_28
τσιπρασ_2

Το μενού της παρέας του προέδρου ωστόσο δεν περιορίστηκε μόνο στις ξεχωριστές γεύσεις, αλλά είχε και πολλή πολιτική συζήτηση.

Πηγή: parapolitika.gr