Για την ώρα τόσο η ζωή όσο και ο περιουσιακός έλεγχος ανήκουν στον πατέρα της

Η πρώτη -μικρή- νίκη της δημοφιλούς τραγουδίστριας Μπρίτνεϊ Σπίαρς χάρισε το χαμόγελο στα χείλη της.

Το αίτημα της μητέρας της στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες να επιτραπεί στην κόρη της να προσλάβει τον δικό της δικηγόρο, προκειμένου να την υπερασπιστεί, υπερίσχυσε!

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση του δικαστηρίου για την κηδεμονία της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, όριζε τον πατέρα της να έχει τον πλήρη έλεγχο.

Η απόφαση του δικαστηρίου επέτρεψε τελικά στην Μπρίτνεϊ Σπίαρς να επιλέξει τον δικηγόρο της και εκείνη προσέλαβε τον Μάθιου Ρόζενγκαρτ, έναν από τους διασημότερους και πιο επιτυχημένους δικηγόρους του Χόλιγουντ και πρώην ομοσπονδιακό εισαγγελέα.

Η δικαστής Μπρέντα Πένι, έπειτα από έναν μεγάλο κατάλογο αιτημάτων, τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσει, ενέκρινε την παραίτηση του έως τώρα δικηγόρου της Μπρίτνεϊ, Σάμουελ Ίνχαμ, καθώς και της εταιρείας διαχείρισης της περιουσίας της, Bessemer Trust. Μοναδικός συντηρητής των οικονομικών συναλλαγών της τραγουδίστριας πλέον, είναι ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς, γεγονός που η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να αλλάξει. Αν και έχει ακόμα μεγάλο δρόμο να διανύσει για την ανάκτηση του ελέγχου της ζωής της, τουλάχιστον αυτή η αλλαγή της έδωσε μία ελπίδα.

Η ίδια είχε αναφέρει πως δεν την ενδιαφέρει να αποκτήσει κάποιος άλλος έλεγχο της περιουσίας της, αρκεί να μην σχετίζεται σε καμία περίπτωση ο πατέρας της.

«Θέλω να βγει από το πλάνο. Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στον μπαμπά μου να καταστρέψει την ζωή μου. Τον φοβάμαι. Νιώθω παγιδευμένη, λαμβάνω φαρμακευτική αγωγή με την βία. Είμαι εδώ για να απαλλαγώ από τον μπαμπά μου και να τον μηνύσω για κατάχρηση αυτής της κηδεμονίας», είχε πει μεταξύ άλλων στην κατάθεσή της.

Πηγή: parapolitika.gr