Στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού εμβολιάστηκε και ο Πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασούλας, όπως είχε ανακοινωθεί.

Ο Κώστας Τασούλας, αφού έκανε το εμβόλιο, ρώτησε τις νοσηλεύτριες «αυτό ήταν;» και σηκώθηκε για να φορέσει το πουκάμισό του και να αποχωρήσει. Εκείνη τη στιγμή ακούστηκαν χειροκροτήματα και ένα παριστάμενος να λέει «μπράβο προεδράρα».

Δείτε το βίντεο:

Μετά τον εμβολιασμό του, ο Κώστας Τασούλας προχώρησε στις παρακάτω δηλώσεις:

«Το 2020 ξεκίνησε με μία απροσδόκητη αγωνία που μετατράπηκε σε φόβο και που κατέκλυσε όλο τον κόσμο. Μία πρωτόγνωρη πανδημία από αυτές που εμφανίζονται κάθε εκατό χρόνια, σκόρπισε απελπισία, φόβο και άλλαξε τις ζωές όλου του κόσμου και στη χώρα μας», τόνισε ο κ. Τασούλας και συμπλήρωσε: «Κλείνοντας το 2020, την αγωνία και τον φόβο, τα διαδέχεται η ελπίδα, η επιστήμη, η συνεργασία και η λογική, οι οποίες κέρδισαν το στοίχημα και τώρα απομένει σε όλους εμάς μια πρωτόγνωρη γοητεία. Η γοητεία της ευθύνης να αλλάξουμε τη ζωή μας. Όσο περισσότεροι εκμεταλλευθούμε και αξιοποιήσουμε αυτή τη συνεργασία επιστήμης και λογικής τόσο πιο ισχυρή θα είναι η αντεπίθεση της υγείας έναντι αυτής της πανδημίας».

«Το 2021 είναι η χρονιά της ελπίδας και της ελευθερίας. Θεωρώ τον εαυτό μου πολύ τυχερό που μετέχω σε αυτή την προσπάθεια και αν μου επιτρέπεται, καλώ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες να απολαύσουν αυτή την πρωτόγνωρη γοητεία ευθύνης και ελευθερίας που τους χαρίζει η εξασφάλιση της υγείας του με αυτόν τον εμβολιασμό», κατέληξε ο πρόεδρος της Βουλής.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: parapolitika.gr