Μια σειρά ερωτημάτων έθεσε από το βήμα της Βουλής, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Μπούγας, με αφορμή τις αποκαλύψεις των Παραπολιτικών για τη βίλα του Αλέξη Τσίπρα στο Σούνιο.

Ο κ. Μπουγάς, μάλιστα, όπως αναφέρει το protothema.gr, ανέφερε ότι οι εξηγήσεις που έδωσε η Κουμουνδούρου δεν πείθουν.  

«Είναι δικαίωμα κάθε αρχηγού να επιλέγει τον τόπο κύριας και δευτερεύουσας κατοικίας του» ανέφερε ο κ. Μπούγας για να προσθέσει «είναι υποχρέωσή του όμως να δίνει στοιχεία προκειμένου να εξηγεί ότι οι ενέργειες είναι διαφανείς νόμιμες και χρηστές. Όχι να το εξηγεί με συμφωνητικό αλλά και να πείθει ότι τα στοιχεία είναι πραγματικά και για να το κάνει πρέπει να συνάδει αυτό με τα διδάγματα λογικής».

Ο ίδιος εξήγησε: «Αν έχουμε ακίνητο εμπορικής αξίας, 1,2 εκατ. ευρώ η μισθωτική του αξία κυμαίνεται από 4 ως 6.000 ευρώ. Τόση είναι η αξία του ακινήτου στη περιοχή του Σουνίου. Ερωτώ πείθει κανέναν ότι μίσθωμα 500 ευρώ όταν το συνηθισμένο είναι 10πλάσιο ανταποκρίνεται πραγματικότητα; Πρόκειται για χάρη; Κάποιος κάνει χάρη στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Ή πρόκειται για περίπτωση φοροδιαφυγής; Αυτά για να βάζουμε σε τάξη τα πράγματα και να μιλάμε χωρίς ύβρεις».