Από νωρίς στα στούντιο επικρατούσε ένας ευχάριστος πανικός καθώς όλοι οι παίκτες που είχαν συμμετάσχει στο Big Brother είχαν βρεθεί εκεί για το τελευταίο live και φυσικά χαίρονταν που είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν ξανά όλοι μαζί.

«Μετά από 112 ημέρες έφτασε η βραδιά που όλοι περιμέναμε. Πέντε συγκάτοικοι έφτασαν μέχρι εδώ όμως μόνο ένας θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο συνολικής αξίας 100.000 ευρώ», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης κατά την έναρξη, ενώ στα πλάνα βλέπαμε όλους τους παίκτες που πέρασαν από το παιχν΄διι αλλά και τους συγγενείς των παικτών που βρίσκονται στον τελικό.

Δείτε το βίντεο:

Ο Χάρης Βαρθακούρης, αφού καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό και όσους ήταν στο στούντιο, έκανε μια ανακοίνωση για την ψηφοφορία. «Σήμερα η ψηφοφορία θα κλείνει ανά διαστήματα και θα σας ενημερώνω γι΄αυτό, καθώς δεν θα φύγουν όλοι οι συγκάτοικοι ταυτόχρονα. Καμία ψήφος σας δεν θα πάει χαμένη και θέλω να σας ενημερώσω ότι σε μισή ώρα κάποιος θα αποχωρήσει», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης. Κατά την έναρξη του live, ο Χάρης Βαρθακούρης, ζήτησε από τον Ανδρέα Μικρούτσικο να του εκφράσει τα συναισθήματά του. Ο Χάρης Βαρθακούρης λοιπόν, τον ρώτησε αν ανυπομονεί για το τέλος και το ποιος θα βγει νικητής κι εκείνος του απάντησε και στις δύο ερωτήσεις με ένα «Όχι». Στη συνέχεια ωστόσο με ενθουσιασμό του είπε τελικά αυτό που ήθελε να ακούσει. Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό από τον οποίο θα αναδειχτεί και ο μεγάλος νικητής, στήθηκε πάρτι στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και στο live είδαμε τα σχετικά πλάνα!

Μία ανάσα πριν το φινάλε, οι παίκτες το γλέντησαν!

Μία μεγάλη αποκάλυψη είχε ο τελικός του Big Brother! Στο πλατό βρέθηκαν όλοι οι παίκτες που πέρασαν από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», μεταξύ άλλων και η ξανθιά καλλονή, Ράνια, η οποία εξέπληξε με τη συμπεριφορά και την ταπεινότητα που επέδειξε το διάστημα που συμμετείχε στο τηλεπαιχνίδι. Η Ράνια, η οποία είχε δηλώσει ότι θέλει να κάνει οικογένεια και μάλιστα έξι παιδιά, βρισκόταν σε σχέση όσο ήταν στο παιχνίδι, η οποία ωστόσο τερματίστηκε αφότου αποχώρησε από αυτό. Μάλιστα, ήταν κάτι που είχε προβλέψει η Άννα Μαρία, όταν μία ημέρα της είχε διαβάσει το χέρι. Η Ράνια αποκάλυψε τον χωρισμό της στο πλατό του Big Brother κατά τη διάρκεια του τελικού και τόνισε ότι ήταν κάτι που της το είχε βρει η Κρητικιά συμπαίκτριά της. Η ίδια πάντως ξεκαθάρισε ότι ο λόγος του χωρισμού δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με τη συμμετοχή της στο Big Brother, ωστόσο δεν θέλησε να επεκταθεί περαιτέρω. Παρόλα αυτά, τόνισε ότι το όνειρο της να αποκτήσει έξι παιδιά παραμένει. Λίγο μετά το πέρας της πρώτης ώρας, κοντά στις 10 το βράδυ, ο παρουσιαστής Χάρης Βαρθακούρης κλήθηκε να ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που δεν θα συνεχίσει στην κούρσα της διεκδίκησης του μεγάλου επάθλου. Και εκείνος που αποχώρησε πρώτος είναι ο Γρηγόρης Τσεκούρας! Λίγο πριν το πέρας της δεύτερη ώρας, ο παρουσιαστής του Big Brother, Χάρης Βαρθακούρης επανήλθε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού προκειμένου να ανακοινώσει στους φιναλίστ το όνομα του παίκτη που δεν θα συνεχίσει στην κούρσα της διεκδίκησης του μεγάλου επάθλου. Και αυτό, προς έκπληξη αρκετών, δεν ήταν άλλο από του Ζακ Ιωαννίδη! Έτσι, Άννα Μαρία, Δημήτρης και Σοφία διεκδικούν ακόμα τη νίκη στο Big Brother! Πηγή: parapolitika.gr