Όσα εξομολογήθηκε η Σοφία Δανέζη στο Big Brother. «Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν μπορείς να μιλήσεις»…

Μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή είχε η Σοφία Δανέζη στο Big Brother και το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης στο ΣΚΑΪ.

Πιο συγκεκριμένα, η γοητευτική διαγωνιζόμενη του ριάλιτι βρέθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας οπού και δεν κατόρθωσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της.

Αιτία ήταν η αναφορά στον αγαπημένο της πατέρα που έφυγε από τη ζωή πριν λίγα χρόνια.

Ειδικότερα, η Σοφία Δανέζη σημείωσε χαρακτηριστικά:

«είμαι στην Ελλάδα από πολλή μικρή ηλικία, η μητέρα μου και η αδελφή μου ζουν στο εξωτερικό και έχω μεγαλώσει μόνη μου. Είχα τον πατέρα μου αλλά έφυγε από την ζωή.

Ήμουν 25 όταν έφυγε. Όταν αρρώστησε για δυο χρόνια τρέχαμε πάρα πολύ μαζί. Τα έζησα όλα μαζί μου αν και φυσικά ο άνθρωπος έφυγε. Όταν έφυγε ο πατέρας μου, έχασα τον πατέρα μου».

«Ήταν πολύ δύσκολα αυτά τα δυο χρόνια. Πάρα πολύ. Όσα χρόνια κι αν περάσουν, δεν μπορείς να μιλήσεις για αυτό το πράγμα.

Όταν χάνεις τον πατέρα σου ή την μάνα σου, δεν είναι εύκολο πράγμα να συζητάς. Πέρασαν τόσα χρόνια και ακόμα δεν μπορώ να μιλάω για αυτό. Δεν είναι εύκολο» εξομολογήθηκε, βουρκωμένη, η Σοφία Δανέζη στο Big Brother.

«Ήταν πολύ δύσκολα και τα δύο αυτά χρόνια και μετά ακόμα πιο δύσκολα. Ήμασταν εγώ και ο πατέρας μου στην Ελλάδα και σχεδόν τον ενάμισι χρόνο τον ζήσαμε μέσα στο νοσοκομείο.

Ήταν ένας πολύ δυνατός άνθρωπος και έφυγε ουσιαστικά στα χέρια μου από καρκίνο. Ένας άνθρωπος που έχει καρκίνο, έλιωσε και το ζούσα μαζί του».

Πηγή: parapolitika.gr