«Ήταν ο άντρας της ζωής μου» είπε ο Ισίδωρος Δούνης για τον θάνατο που του ανακοίνωσαν από την παραγωγή του Big Brother.

Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Ισίδωρο Δούνη στο Big Brother. Στο επεισόδιο της Τρίτης (2/11), η μητέρα του επικοινώνησε μαζί του και του ανακοίνωσε ότι ο πολυαγαπημένος του παππούς έφυγε από τη ζωή.

«Επικοινώνησε νωρίτερα η μητέρα μου μαζί μου για να με ενημερώσει για το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί. Το να χάσω έναν αγαπημένο άνθρωπο, όσο βρίσκομαι εδώ. Έχασα τον παππού μου, τον πατέρα της μητέρας μου.

Ήταν ο άντρας της ζωής μου, γιατί από τότε που έφυγε ο πατέρας μου, αυτός ήταν ο μόνος άντρας που είχαμε στην οικογένεια. Τον είχα πρότυπο, αγαπιόμασταν και δεν μπόρεσα να τον αποχαιρετίσω. Ήταν ο πιο καλόκαρδος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερός που ήταν παππούς μου» είπε ο Ισίδωρος Δούνης στη συνέχεια με εμφανές το σοκ.

«Ο παππούς μου, ο Γιώργος, έβλεπε και με στήριζε. Θα συνεχίσω για όσο πάει. Η οικογένειά μου με στήριξε. Αν φύγω, δεν θα μπορώ να γυρίσω πίσω. Θα τους δω, όταν ο κόσμος αποφασίσει ότι για μένα αυτό το ταξίδι τελείωσε» πρόσθεσε ο παίκτης του Big Brother.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr