Το βράδυ της Παρασκευής παρακολουθήσαμε το πρώτο live του ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Μάλιστα ξεκίνησε με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να μας «κόβει την ανάσα» και συνεχίστηκε με μια απίστευτη ένταση μεταξύ του Χάρη Βαρθακούρη με της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Το επεισόδιο ήταν γεμάτο εκπλήξεις και στα social media έγινε ένας “χαμός”, κυρίως στο Twitter, με τα σχόλια των τηλεθεατών. Μάλιστα, στο σπίτι εισέβαλε και ένας νέος παίκτης ο οποίος ήρθε από την Κύπρο,  αλλά και μια νέα επίσης παίκτρια, η οποία εμφανίστηκε πριν το τέλος του live.

Επίσης εμφανίστηκε μπροστά σε όλους επιτέλους και ο δίδυμος αδερφός του Χρήστου Βαρουξή, Παναγιώτης. Οι παίκτες συζήτησαν τόσο με τον Χάρη Βαρθακούρη όσο και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο διάφορα πράγματα, ενώ είδαμε και πλάνα από την παραμονή τους στο σπίτι του Big Brother την πρώτη εβδομάδα.

Οι 17 παίκτες που συμμετέχουν στο φετινό πολυαναμενόμενο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το Big Brother διεκδικούν τη μεγάλη νίκη και φυσικά το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Παρόλα αυτά, το βράδυ της Παρασκευής (4/9), κάποιος έπρεπε να αποχωρήσει.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ο Χρήστος Μακρίδης και ο Jay Prodan. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε.

Πηγή: parapolitika.gr