«Δεν μου είχε πει τίποτα πως είχε πάει σε καμία Θεολογία, δεν μου είχε πει τίποτα από όλα αυτά. Επίσης, όταν ήρθε στο σπίτι μου, δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή».

Τον Θέμη Κανέλλο συνάντησε η κάμερα του Open και η Σοφία Μανουσακίδου. Το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» έκανε πρεμιέρα με τον πρώην παίκτη του Big Brother να περνά σε αποκαλύψεις.

Ο Θέμης Κανέλλος μίλησε για την γνωριμία του με τον τωρινό παίκτη του ριάλιτι, Ισίδωρο Δούνη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα προκάλεσε ανατροπές στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

«Στην ανάρτηση που έκανα πριν λίγες μέρες δεν είπα τον Ισίδωρο αλλά, ναι, τον Ισίδωρο ήξερα.

Έρχεται τέλος πάντων στο σπίτι μου και καθόμαστε κυριολεκτικά δύο ώρες και μου μιλάει για το Big Brother.

Αρχίζει και μου κάνει ερωτήσεις, μου λέει για στρατηγικές, με ρωτάει για σημεία που να μην ακούγονται ή να μην καταγράφουν οι κάμερες. Εγώ του τα έλεγα, δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι θα χρησιμοποιήσει κάπως αυτές τις πληροφορίες», ανέφερε Θέμης Κανέλλος.

«Εμένα δεν μου είχε πει τίποτα για τον Θεό. Δεν μου είχε πει τίποτα πως είχε πάει σε καμία θεολογία, δεν μου είχε πει τίποτα από όλα αυτά. Επίσης, όταν ήρθε στο σπίτι μου, δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι», συμπλήρωσε μιλώντας για τον Ισίδωρο Δούνη.

Ποιος παίκτης του Big Brother έστειλε στον Θέμη βίντεο κινητό του;

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: parapolitika.gr