«Από όσους κατηγορούνται κάποιοι ήταν φίλοι μου. Άρα βρίσκομαι σε πολύ δύσκολο και λεπτό σημείο, άρα πρέπει να σκέφτομαι καλά πριν μιλήσω»

Αναφορικά με όσα υποστήριξε για τον Πέτρο Φιλιππίδη η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δεν έχω δει άλλο σκηνοθέτη να αγαπάει τόσο πολύ τους ηθοποιούς όσο τον Πέτρο Φιλιππίδη, την ώρα που κάνει σκηνοθεσία. Έχει πολλή σημασία αυτό που λέω. Τα διαχωρίζω τελείως. Μιλάμε για έναν σπουδαίο σκηνοθέτη και ηθοποιό. Δεν μπορώ να πω τίποτα για αυτά που συνέβησαν. Τα διαχωρίζω αυτά. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του σχέδιο ζωής. Για κάποιο λόγο συνέβησαν όλα αυτά», είπε μεταξύ άλλων, η γνωστή ηθοποιός Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, σε χθεσινές της δηλώσεις.

Από την πλευρά του , ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται», αναφέροντας πως ήταν στις πυρόπληκτες περιοχές στη Βόρεια Εύβοια και τονίζοντας πως «αναγκάστηκα να τη δω γιατί με πήραν πολλοί τηλέφωνο, δεν το ήξερα».

«Αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο»

Και προσέθεσε πως «διαχειριζόμαστε μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορούν να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε. Επειδή δεν θέλω οι ηθοποιοί μεταξύ μας να φαγωθούμε λόγω αυτού του πράγματος, θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκεφτούν πριν μιλήσουν γιατί εκτίθεται ανεπανόρθωτα».

Επίσης, προέταξε πως «από όσους κατηγορούνται κάποιοι ήταν φίλοι μου. Άρα βρίσκομαι σε πολύ δύσκολο και λεπτό σημείο, άρα πρέπει να σκέφτομαι καλά πριν μιλήσω», ενώ σημείωσε ότι «ήταν άστοχο το σχόλιό της. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί η ίδια στον τρόπο που τοποθετήθηκε. Ετσι νομίζω. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της, δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Οσο για το ενδεχόμενο αθώωσης του Πέτρου Φιλιππίδη, ο Σπύρος Μπιμπίλας εξέφρασε το εξής: «Αυτό από τον Πέτρο εμπεριέχει και μια άποψη ότι μπορεί να αθωωθεί, μόνο στο μυαλό του το έχει αυτό. Από αυτά που έχουμε ακούσει και ξέρουμε, είναι πάρα πολύ δύσκολο να αθωωθεί ένας άνθρωπος. Αυτό πιστεύω σαν πολίτης αυτής της χώρας. Τώρα, πώς πιστεύει το αντίθετο ο Πέτρος, μου κάνει εντύπωση...».

Πηγή: parapolitika.gr