Τι απάντησε ως προς τις απόπειρες βιασμού

Στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA μίλησε ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε επί των τηλεοπτικών σειρών με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες έχουν «κοπεί».

Για το ζήτημα με τις απόπειρες βιασμού που αφορούν υποθέσεις που έγιναν το 2010 και το 2014 ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε πως «Θα μιλήσω ως Σπύρος Μπιμπίλας και όχι ως Πρόεδρος του ΣΕΗ. Εκπροσωπώ τον εαυτό μου τώρα. Δεν μπορούμε να κρίνουμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης, εφόσον έκρινε ότι η υπόθεση πρέπει να πάει στο δικαστήριο. Όση στενοχώρια νιώθουμε για τον φίλο μας, αλλά κυρίως για τη στενοχώρια που βιώσαμε για κάποιες φίλες μας… Από τη μία είναι άνθρωποι που δουλεύαμε χρόνια, κι από την άλλη είναι ένα άτομο που γνωρίζω και υπήρχε πρόβλημα», εννοώντας ότι μία από τις καταγγέλλουσες ήταν φίλη του, και πρόσθεσε ότι εκείνη την περίοδο δεν είχε υποψιαστεί ότι είχε γίνει κάτι σοβαρό ούτε εκείνος ούτε η μητέρα της.

Ό,τι ζητήθηκε από την Εισαγγελία από τις καταθέσεις των κοριτισών στο σωματείο, δόθηκε, σύμφωνα με τον κ. Μπιμπίλα.

Τηλεοπτικές σειρές

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στις σειρές που πρωταγωνιστούσε ο Πέτρος Φιλιππίδης, με τα κανάλια να σταματούν τις επαναλήψεις αυτών των σειρών.

«Η δική μου άποψη είναι ότι οι σειρές πρέπει να συνεχίζονται. Ήδη κατέβηκαν από το Youtube και μου φάνηκε περίεργο. Κατέβηκαν επίσης σειρές στις οποίες συμπρωταγωνιστούσα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα δικαιώματα. Ακόμα το ΣΕΗ δεν έχει πάρει θέση γι’ αυτό, το επεξεργαζόμαστε για να βγάλουμε επίσημη ανακοίνωση. Θα ήθελα να παρακαλέσω τα κανάλια να παίξουν κι άλλες σειρές που έχουν θάψει και δεν παίζουν ποτέ… Δεν θίγει μόνο τους ηθοποιούς, αλλά και τους σκηνοθέτες. Αυτές οι σειρές αποτελούν ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, δεν μπορούμε να τις θάψουμε. Καταλαβαίνουμε ότι κάποιος μπορεί να νιώθει άσχημα, από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη αυτά τα χρήματα», κατέληξε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: parapolitika.gr