Ο Μπιμπίλας είχε εκνευριστεί καθώς για πολλή ώρα περίμενε υπομονετικά να βγει στην εκπομπή και η σειρά του καθυστερούσε

Εκτενώς αναφέρθηκε στην παρεξήγησή του με την Αννίτα Πάνια ο Σπύρος Μπιμπίλας
ως καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε».

Το χρονικό της κόντρας

Λίγες μέρες νωρίτερα ο ηθοποιός είχε αποχωρήσει πριν καν προλάβει να βγει στην εκπομπή της Πάνια στην οποία ήταν καλεσμένος ενώ στο τέλος βρέθηκε να λύνει τις διαφορές του με την παρουσιάστρια στον αέρα. Ο Μπιμπίλας είχε εκνευριστεί καθώς για πολλή ώρα περίμενε υπομονετικά να βγει στην εκπομπή και η σειρά του καθυστερούσε συνέχεια παρόλο που είχε ξεκαθαρίσει στους υπευθύνους της παραγωγής πως αμέσως μετά είχε διαφορετική επαγγελματική υποχρέωση.

Ο ίδιος έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

«Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι καλεσμένων των εκπομπών δεν θεωρούν ότι είμαστε υπεύθυνα άτομα και δεν σέβονται τον χρόνο μας. Πολλές φορές περιμένουμε υπομονετικά σε skype και μπορεί στο τέλος να μην μας βγάλουν καθόλου.. Σήμερα όμως ξεπεράστηκε κάθε όριο.

Ένα ταξί με πήρε νωρίτερα μισή ώρα από την προκαθορισμένη από το σπίτι μου για να με πάει πρώτα για τεστ κορωναϊου και να με πάει στο Στούντιο ΆΛΦΑ για να βγω ζωντανά σε εκπομπή… Σημειωτέον έφυγα με την ψυχή στο στόμα από την διαδήλωση για να είμαι εντάξει και στην εκπομπή.

Ειχα εξηγήσει ότι 4.15 το πολυ έπρεπε να έχω φύγει από το στούντιο γιατί είχα άλλη δουλειά στις 6.Δυστυχως 4.30 με ειδοποίησαν ότι με κρατούν για το φιλέτο της εκπομπής μετά τις 5 κι αυτό προς μεγάλη μου έκπληξη αφού είχα ενημερώσει ότι αυτήν την ώρα θα έπρεπε να επέστρεφα προς το σπίτι μου, να πάρω το αμάξι μου κ να προλάβω να πάω Χαϊδάρι που είχα άλλη δουλειά κ να προλάβω να γυρίσω λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Αυτα είναι ψιλά γράμματα για κάποιους των εκπομπών. Εφυγα αγανακτισμένος κ περίμενα άλλο ένα τέταρτο ταξί να με επιστρέψει σπίτι μου.. Είμαι από τους ευγενέστερους ανθρώπους απέναντι σε όλους των εκπομπών αλλά αν δεν διορθωθούν θα πάψω να είμαι. Κωδικα δεοντολογίας δεν έχουν? Όλα αυτά συνέβησαν στο ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΙΤΑ..δεν έχω τίποτα με την Αννίτα η οποία είναι φίλη από πολύ παλιά αλλά επειδή ξέρω τι αντράκι είναι να τους βάλει πόστα.. Δεν συνηθίζω να φεύγω από εκπομπές αλλά δεν αμειβόμαστε για να γεμίζουμε χρόνους. Μήπως ήρθε η ώρα να το ζητήσουμε?».

Πηγή: parapolitika.gr