Το δύο στα δύο έκανε ο Ολυμπιακός αυτή την εβδομάδα στην Euroleague, με τους Ερυθρόλευκους να κερδίζουν στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα με 96-88 και τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι με 81-79.

Δύο μεγάλες νίκες, με τον Μπαρτζώκα να στέκεται στη βελτίωση που έδειξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο του αποψινού παιχνιδιού και να τονίζει ότι η ομάδα του τα πήγε εξαιρετικά στους αγώνες που έδωσε αυτή την εβδομάδα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: «Όπως κάθε νίκη στην Ευρωλίγκα, ήταν πολύ σημαντική. Δεν μπορείς να υποτιμάς κανέναν. Δεν μπορείς να ηρεμείς ποτέ. Όλοι είναι τόσο δυνατοί. Το είδαμε σήμερα.

Ο Ερυθρός Αστέρας έπαιξε ένα εξαιρετικά καλό παιχνίδι με ένταση, με μαχητικό πνεύμα, έτσι εμείς έπρεπε να παίξουμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο χρησιμοποιώντας διαφορετικούς παίκτες από το προηγούμενο παιχνίδι. Με την Μπαρτσελόνα γιατί θέλαμε να ταιριάξουμε την ενέργεια. Πρέπει να πούμε ότι δεν κάναμε κακή δουλειά αυτή την εβδομάδα. Δύο παιχνίδια εκτός έδρας και τα κερδίσαμε και τα δύο». Πηγή: parapolitika.gr