Τι ανήρτησε στο Instagram

Με μία σειρά φωτογραφιών στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Μπάρκα εξήγησε στο κοινό της πώς μπορούν να βοηθήσουν κι εκείνοι τους πληγέντες
. Ως παράδειγμα προς μίμηση ανέφερε την οργάνωση «Ο Άλλος Άνθρωπος», την οποία και βοήθησε στο σημαντικό της έργο για την στήριξη των πυρόπληκτων.

Στην λεζάντα της δημοσίευσής της, η Δανάη Μπάρκα έγραψε: «Ο αγαπημένος μου -σε όλο τον κόσμο-λογαριασμός είναι @oallosanthropos ♥️ Τους γνώρισα στις φωτιές στο Μάτι,αλλά φέτος τους αγάπησα ακόμα περισσότερο. Η οργάνωση,η πίστη σ ένα καλύτερο αύριο,η αλληλεγγύη,η αυταπάρνηση,η ταχύτητα που λειτουργούν είναι κάτι το ασύλληπτο. Σε όλο αυτό εν τω μεταξύ δεν χάνουν ποτέ το χαμόγελο τους,το κέφι τους και την αγάπη γι αυτό που κανουν. Αυτό θα πει «ωραίος ανθρωπος» γιατί ο άλλος ανθρωπος είναι ωραίος ανθρωπος. Και ωραιοι άνθρωποι δεν είναι μόνο τα παιδιά που όλη μέρα είναι εκεί.Ωραιοι άνθρωποι είστε οοολοι εσείς που ενώ μπορεί να βρίσκεστε μακρυά,ενώ μπορεί να κάνετε διακοπες,ενώ μπορεί να δουλεύετε…στέλνετε ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια για να είστε «παρόντες». Τα πράγματα που συλλέγονται και η ένωση που έχει γίνει είναι συγκινητική. Ο,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας,όσο έχουμε ο ένας τον άλλον μπορούμε να κάνουμε θαυματα. Οι πληροφοριες που μπορεί να διαδοθούν μέσω σοσιαλ μίντια είναι τόσο χρησιμες και τόσο δυνατές που πραγματικά σώζουν ζωές.Είμαστε όλοι μαζι,κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν υπάρχει «καλυτερος» και «χειροτερος»..είμαστε όλοι ένα και θα καταφέρουμε τα πάντα. Μπραβο ρε παιδιά,μπραβο. Ο θυμός όλων μας για όλο αυτό που συμβαίνει είναι τεράστιος,η πίκρα μας,η απογοήτευση μας όμως με ανθρώπους σαν αυτούς μετατρέπουμε τα αρνητικά σε προσφορά κι όλα ομορφαίνουν. Έχετε καταλάβει την δύναμη μας όταν είμαστε ενωμένοι;;; Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα,ακόμα και να σώσουμε ζωές. Ναι,η ένωση και η αγάπη σώζει ζωές και όλα θα ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες αν είμαστε ΜΑΖΙ. Μεγάλη ευλογία να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που σκέφτονται τον διπλανό τους και μας το μεταδίδουν. Μεγάλη ευλογία η αγάπη. Μεγάλη ευλογία η αλληλεγγύη.Μεγάλη ευλογία η προσπάθεια.Όσο είμαστε άνθρωποι,ο κοσμος ομορφαίνει. Όταν μεγαλώσω,θέλω να γίνω σαν τα παιδιά στον @oallosanthropos !
——Τώρα πέτυχα μόνο την @sanelfath αλλά είναι δεκάδες ΦΟΒΕΡΟΙ τύποι που παλεύουν για όλα.
Είστε σπουδαίοι. Είστε οι «ινφλουενσερ» που θέλουμε.»

Δείτε την ανάρτηση

Πηγή: parapolitika.gr