Ποιο όνομα θα πάρει ο «Κικίλιας τζούνιορ», ποιοι οι νονοί – Όλες οι λεπτομέρειες της βάπτισης

Ημέρα χαράς η σημερινή για την Τζένη Μπαλατσινού και τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, καθώς βαφτίζουν τον μονάκριβο γιο τους στο νησί της Πάτμου.

Μάλιστα -σε μια πολύ τρυφερή χειρονομία- το ζευγάρι ζήτησε από τους φίλους τους αντί δώρου να κάνουν δωρεά για την κάλυψη αναγκών της ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Υπενθυμίζεται ότι Μπαλατσινού και Κικίλιας υποδέχτηκαν τον καρπό του έρωτά τους τα περασμένα Χριστούγεννα.

731771
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας κάνουν βόλτα με τον γιο τους και τον σκύλο τους

Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάπτιση

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σύρου Κύριο Δωρόθεο, ο οποίος συνδέεται με τον υπουργό Υγείας και την παρουσιάστρια με φιλία κι εκτίμηση ετών.

Το όνομα του νεοφώτιστου θα είναι Παναγιώτης από τον πατέρα του Βασίλη Κικίλια και Αντώνιος από το ομώνυμο παρεκκλήσι (του Αγίου Αντώνιου) στη γυναικεία μονή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου είχε κάνει το τάμα η Τζένη Μπαλατσινού.

Το ζευγάρι επιθυμεί να μην παραστούν καθόλου εκπρόσωποι των ΜΜΕ σε αυτή την ιδιαίτερα οικογενειακή τους στιγμή, την οποία έχουν επιλέξει να βιώσουν ιδιωτικά, αλλά και για να μη δημιουργηθεί συνωστισμός και να τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα.

Στη βάφτιση του μικρού Παναγιώτη-Αντώνη θα είναι καλεσμένα μόλις 30 άτομα, αφού στην εκκλησία έχουν προσκληθεί και θα παρευρίσκονται αυστηρά και μόνο οι νονοί, οι οικογένειες του ζευγαριού κι ελάχιστοι φίλοι.

721983
Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας κάνουν βόλτα με τον γιο τους στο Ζάππειο

Ποιοι θα είναι οι νονοί

Οι νονοί του «Κικίλια junior» θα είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού και προπονητής μπάσκετ, Ηλίας Καντζούρης, η πολύ καλή φίλη της Τζένης, η επιχειρηματίας, Βιολέττα Λάππα, καθώς και ο γιος της Τζένης, Μάξιμος.

Τα μαρτυρικά του νεοφώτιστου έφτιαξαν πατέρες από τα μοναστήρια του νησιού και τα γλυκά που θα προσφέρουν είναι τοπικά γλυκά που με αγάπη προετοίμασαν κυρίες του νησιού.

Μετά το τέλος του μυστηρίου, θα δειπνήσουν σε μία παραδοσιακή ταβέρνα, όπου κι εκεί η τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών μέτρων είναι προτεραιότητα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αριθμός των προσκεκλημένων και στο δείπνο είναι περιορισμένος και προσκεκλημένοι είναι συγγενείς, συνεργάτες και φίλοι του ζευγαριού που θα βρίσκονται και αυτοί στην Πάτμο.

Εκεί θα προσφερθούν στους λίγους προσκεκλημένους οι μπομπονιέρες: ένα κερί με ένα γαλάζιο ιππόκαμπο που συμβολίζει το σχήμα του νησιού, αλλά και αντιπροσωπεύει τη δύναμη, την προστασία, την γενναιοδωρία και την καλή τύχη.

Πηγή: parapolitika.gr