Η εφημερίδα Wall Street Journal έγραψε την Τετάρτη ότι οι υγειονομικές ρυθμιστικές αρχές θα εγκρίνουν τη χορήγηση μιας τρίτης, ενισχυτικής δόσης του εμβολίου για τους ενήλικους

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε σήμερα ότι το πρόγραμμα χορήγησης αναμνηστικών δόσεων του εμβολίου για τον κοροναϊό είναι ελπιδοφόρο και οι ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές συζητούν το χρονοδιάγραμμα για το πώς θα γίνουν αυτά τα εμβόλια.

Η εφημερίδα Wall Street Journal έγραψε την Τετάρτη ότι οι υγειονομικές ρυθμιστικές αρχές θα εγκρίνουν τη χορήγηση μιας τρίτης, ενισχυτικής δόσης του εμβολίου για τους ενήλικους. Το εμβόλιο αυτό θα μπορεί να χορηγείται έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση του αρχικού εμβολιασμού, αντί για οκτώ όπως σχεδιαζόταν μέχρι πρόσφατα.

Νωρίτερα, ο Λευκός Οίκος ανακοίνωσε ότι τα μισά παιδιά ηλικίας 12-17 ετών έχουν κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου. Σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα καταγράφεται ο ταχύτερος ρυθμός αύξησης των εμβολιασμών, σύμφωνα με τον συντονιστή του Λευκού Οίκου για την πανδημία, τον Τζεφ Ζίεντς.

Πηγή: parapolitika.gr