Προορίζεται να λειτουργήσει τις μέρες που οι δεσμευμένοι θα γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο

Μια εξυπνη ιδέα σκέφτηκαν πολίτες του Σικάγο
, καθώς αποφάσισαν να ανοίξουν ένα pop up μπαρ για χωρισμένους, με το όνομα «Bad Blood» όπως το τραγούδι της Τέιλορ Σουίφτ, η οποία έχει ταυτιστεί με τον πόνο των ανθρώπων που δεν έχουν ταίρι.  

Πρόκειται για το μπαρ που θα υποδέχεται χωρισμένους και θα λειτουργεί από τις 27 Ιανουαρίου μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου.

Μία ομάδα εκδηλώσεων με όνομα BucketListers ανακοίνωσε τη δημιουργία του μπαρ στο Instagram την περασμένη Παρασκευή, τονίζοντας ότι θα είναι εμπνευσμένο από την Σουίφτ και επίτηδες προορίζεται να λειτουργήσει τις μέρες που οι δεσμευμένοι θα γιορτάζουν τον Άγιο Βαλεντίνο.

xorismenoi

Για εκείνους που δεν έχουν ταίρι και θέλουν να διασκεδάζουν στο μπαρ, θα πρέπει να καταβάλουν το αντίτιμο των 20 δολαρίων για να μπουν και να απολαύσουν συγκεκριμένες δραστηριότητες που παρέχονται στον χώρο.

«Είτε θέλετε να τραγουδήσετε για τον σύντροφό σας, για εκείνους που δεν ήταν ποτέ δικοί σας, για εκείνους με τους οποίους δεν πρόκειται ποτέ να ξανασμίξετε, αυτό είναι το ιδανικό μέρος για εσάς» γράφουν οι διοργανωτές.

Τα ταρώ

Εκτός από ποτό και μουσική, οι θαμώνες του μπαρ, θα μπορούν επίσης να ακούσουν την πρόβλεψη των ταρώ από κάποιον που θα εργάζεται πιθανότατα εκεί, αλλά και να παίξουν τροχό με κοκτέιλ.

Πηγή: parapolitika.gr