Ο Μπάμπης Στόκας σε μια ακόμη συνέντευξή του μίλησε για τις συνεργασίες που έχει κάνει, και μοιραία αναφέρθηκε και στον Σάκη Ρουβά. «Με πείραξε που δεν ήρθε εκείνος στα ίσα να μου το πει, δε με πείραξε τίποτα άλλο».

Το μεγάλο παράπονο που έχει από τον Σάκη Ρουβά
παραδέχεται στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Αννίτα Πάνια ο Μπάμπης Στόκας.

Ο γνωστός μουσικός αποκάλυψε πως όταν στο παρελθόν είχε συνεργαστεί με τον Σάκη Ρουβά και η συνεργασία αυτή διεκόπη πολύ γρήγορα ο τρόπος με τον οποίο ο δεύτερος αντιμετώπισε την κατάσταση τον ενόχλησε.

Δείτε ακόμη: Γιατί οι Μπάμπης Στόκας και Φίλιππος Πλιάτσικας απουσίαζαν από το αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς;

«Είμαι ικανοποιημένος από τις συνεργασίες που έχω κάνει. Έχω περάσει ωραία. Με μια μόνο συνεργασία έχω φρικάρει. Όταν έπαιξα με τον Ρουβά, παίξαμε μαζί δυο μέρες. Εγώ έλεγα ότι δε μπορεί να γίνει αυτό, όλοι μου έλεγαν ότι είναι ωραίο κτλ.

Έλεγα ότι δε μπορεί να γίνει, γιατί είμαστε διαφορετικός κόσμος όχι γιατί εγώ είμαι καλύτερος από τον Σάκη. Είναι άλλο πράγμα το ένα και άλλο το άλλο. Δε βγήκε, αλλά δε με πειράζει αυτό, πειράζει το μετά. Ενώ χαλάει η συνεργασία ο Σάκης ήταν απών. Αυτό με πείραξε.

Δείτε ακόμη: Φωτεινή Ψυχίδου για Μπάμπη Στόκα -Η ατάκα της για τα κιλά του τραγουδιστή, πριν το διαζύγιο (Βίντεο)

Η συνεργασία χάλασε γιατί δεν πήγαινε, αλλά περίμενα ότι όταν μιλάγαμε και λέγαμε ότι η συνεργασία χαλάει να είναι εκεί ο Σάκης. Το αυτονόητο.

Με πείραξε που δεν ήρθε εκείνος στα ίσα να μου το πει, δε με πείραξε τίποτα άλλο. Δεν έχω πρόβλημα όμως πια και δε κρατάω καμία κακία. Απλώς εγώ δε θα το έκανα και νομίζω ότι και εκείνον αν τον ρωτήσεις τώρα θα έχει καταλάβει ότι έκανε λάθος τότε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπάμπης Στόκας.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις δηλώσεις του:

Πηγή: parapolitika.gr