Ανακοίνωσε στο Instagram τον ερχομό του παιδιού του στον κόσμο σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση

Πατέρας έγινε σήμερα ο Άκης Πετρετζίκης, όπου γνωστοποίησε την είδηση της γέννησης του παιδιού του με μία ανάρτηση. Ο 36χρονος, ο οποίος προστατεύει την προσωπική του ζωή από τα ΜΜΕ, έγινε επιτέλους πατέρας. Οι φίλοι και οι συνεργάτες που βρίσκονται δίπλα του γνωρίζουν τη γυναίκα που μοιράζεται μαζί της μοναδικές στιγμές, αλλά σέβονται την επιθυμία του να μην δημοσιοποιεί ότι έχει σχέση με τα προσωπικά του.

Ο γνωστός μάγειρας είχε επιβεβαιώσει την ευχάριστη είδηση ανεβάζοντας μία φωτογραφία στο Instagram με ένα παιδάκι που κρατάει μια πίτσα γράφοντας: «Loading», δηλαδή: «Φορτώνει» και κάνοντας «Swipe Up» στην φωτογραφία ανοίγει η σελίδα του Άκη Πετρετζίκη και συγκεκριμένα η συνταγή του γλυκού «μπαμπάς» και έτσι με αυτό τον μοναδικό τρόπο είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος το ευχάριστο γεγονός!

Σήμερα, ανακοίνωσε στο Instagram τον ερχομό του παιδιού του στον κόσμο σε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση, στην οποία αναφέρθηκε και στην σύντροφό του: Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!

Πηγή: parapolitika.gr