«Δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα, να μετατρέψουμε την πλατεία Συντάγματος για λίγες ώρες σε πίστα ράλι», επισήμανε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

«Η διοργάνωση του Ράλι Ακρόπολις φέρνει την σφραγίδα μιας κυβέρνησης που με ”μαέστρο” τον Κυριάκο Μητσοτάκη ανοίγει πόρτες
», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Mea Culpa» με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Δημιουργεί συνθήκες ώστε να κινηθούμε σε όλα τα επίπεδα, να διεκδικήσουμε και με εξωστρέφεια να κινηθούμε και αυτό έφερε ως αποτέλεσμα να επιστρέψει το Ράλι Ακρόπολις μετά από 8 χρόνια στη χώρα μας», επισήμανε ο κ. Αυγενάκης.

«Να πραγματοποιήσουμε κάτι μοναδικό, δεν είχε ξαναγίνει στην Ελλάδα, να μετατρέψουμε την πλατεία Συντάγματος για λίγες ώρες σε πίστα ράλι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Αυτά που κάναμε χθες δεν έγινε μονάχα από το υφυπουργείο Αθλητισμού έβαλαν πλάτη πολλοί. Φυσικά η οργανωτική επιτροπή αλλά οφείλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Γ.Πατούλη, τον Περιφερειάρχη Αττικής που δούλεψε σκληρά τόσο ο ίδιος όσο και το επιτελείο του, τον Δήμαρχο Αθηναίων κι όλους τους εμπλεκομένους τον ΕΟΤ, τους χορηγούς μας αλλά ειδικά για το θέμα της Αθήνας οι δύο πρώτοι ‘’έλιωσαν παπούτσια’’ και αυτοί και οι υπηρεσιακοί παράγοντες. Δουλέψαμε ως ομάδα και όταν δουλεύεις ως ομάδα φέρνεις αποτέλεσμα», υπογράμμισε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού.

«Είναι η πρώτη φορά που βλέπαμε τους χιλιάδες πολίτες που είχαν καταφτάσει στην πλατεία Συντάγματος να τελειώνει η εκδήλωση, να δέχονται τις υποδείξεις των Αστυνομικών και χαμογελαστοί άπαντες να αποχωρούν», δήλωσε επιπρόσθετα.